MELİKGAZİ KIYAFET EVİ´NDE

MELİKGAZİ KIYAFET EVİ´NDE

PARA DEĞİL, GÖNÜLLÜLÜK GEÇERLİ?

İhtiyaç sahibi aileler yararına pek çok proje gerçekleştiren ve sosyal belediyecilik ilkeleri ve toplumsal dayanışma doğrultusunda yeni bir çalışmayı hayata geçiren Melikgazi Belediyesi´nin, açılışını gerçekleştirdiği ?MELİKGAZİ KIYAFET EVİ´  yine referans olacak.

 ?MELİKGAZİ KIYAFET EVİ´ nin  açılışına Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, AK Parti Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Rabia Çamdal, Mahalle muhtarı, Belediye Birim müdürleri ile çok sayıda bölge halkı iştira etti.

Gönüllü vatandaşlar veya kurum ve kuruluşlardan temin edilen  elbise, giyim, ev eşyası ve tekstil gibi çeşitli malzeme yardımların bu ?KIYAFET EVİ´NDE toplanarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara verileceğini belirten Başkan Memduh Büyükıkılıç, Battalgazi mahallesi, İlgün sokakta bulunan belediye sosyal tesisinde yine bir sosyal belediyecik uygulamasını yerine getirmiş olacağını belirtti?

Giyim ve Ev Tekstili alanında çeşitli giysi ve malzemelerin mağazada sergilenerek, ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılması amaçlandığını bildirin Başkan Memduh Büyükıkılıç, ?MELİKGAZİ KIYAFET EVİ´NE gelen kişiler belirli bir sınır dâhilinde kayıt sistemi ile kendilerine uygun olan giysi ve gereçleri temin edebileceklerini kaydetti.                                                  

MELİKGAZİ KIYAFET EVİ´NİN Kayseri Valiliği, Melikgazi Kaymakamlığının ortak bir projesi olarak hizmet vereceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti? ?Melikgazi Belediyesi´nin Battalgazi Mahallesi, İlgün Sokakta bulunan Melikgazi Belediyesi Sosyal Tesisinde açılışı yapılan giyim mağazası ile ihtiyaç sahiplerine hizmet verilecektir. Hayırsever vatandaşlar başta olmak üzere kurum ve kuruluşların desteğiyle, ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek olan bu mağazaya katkı sağlama çağrısında bulunuyorum. Melikgazi Kıyafet Evi bir mağaza düşüncesi ile hizmet verecek olup, bu uygulaman sosyal belediyecilik hizmetleri adına örnek bir çalışma teşkil etmektedir. İhtiyaç sahiplerinin mağazaya gelerek kendisine en uygun kıyafeti seçecek alacaktır. Sadece KIYAFET EVİ´NE kayıtlı olanlar ihtiyaçları kadar alabilecek. Bilgisayar ortamında kayıtları tutulacaktır. Hayır sevenlerden gelen giysiler önce yıkanacak, temizlenecek ve ütülenecektir?                               

Başkan Büyükkılıç, sosyal belediyecilik adına önemli adımlardan biri olan Melikgazi Kıyafet evi´nin bugünden itibaren hizmete açıldığını sözlerine ekledi.                     

 ?MELİKGAZİ KIYAFET EVİ´NE bağışta bulunmak yâda bilgi edinmek isteyenlerin  (0352) 252 13 33 nolu telefondan arayarak   her türlü bilgiye sahip  olabilecekleri  duyuruldu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor