Melikgazi, 4 adet eczane yerini 10 yıllığına kiraya verdi

Melikgazi, 4 adet eczane yerini 10 yıllığına kiraya verdi

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 4 adet eczane yeri açık artırma usulüyle 10 yıllığına kiraya verildi. 4 eczaneden toplamda 8 milyon 200 bin TL gelir elde edildi.

Melikgazi Belediyesi olarak sağlık yatırımlarına önem verdiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu; “Sakarya ve Bahçelievler Mahallesi'nde yaptığımız Aile Sağlığı Merkezlerinin hemen yanında inşa ettiğimiz 4 adet eczane yerimizi 10 yıllığına kiraya verdik. Elde edilen bu gelirler, Melikgazi ilçemize hizmet ve yatırım olarak geri dönüyor. Melikgazi Belediyesi olarak ilçemizde farklı alanlarda hizmet ediyoruz. Bu çerçevede de özellikle Melikgazi’nin ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Şehrimiz ekonomisinin canlanmasına vesile olacak ve katkı sağlayacak ihaledeki amacımız, Melikgazi’mizin hizmetlerine mali imkân ve destek sağlamaktır. Şuanda tamamlanan, yapım aşamasında olan ve proje halinde olan 10 adet aile sağlık merkezimiz ile sağlığa destek oluyoruz. Vatandaşlarımıza sağlık hizmetini nitelikli şekilde alması için en güzel hizmetleri yapmanın mücadelesini veriyoruz. Taşınmazlarımızı kiralayan eczacılarımıza hayırlı olmasını diliyor, bol ve bereketli kazançlar temenni ediyorum" dedi.

                                                                                      

 

 

 

 

 

KAYMEK Gençlik Merkezleri'nde yeni dönemin ilk ders zili çaldı

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Gençlik Merkezleri’nde sınıf ve mezun grup tüm öğrenciler için 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı için ilk ders zili çaldı. Büyükşehir Belediyesi KAYMEK, deneme sınavları, tarama testleri ve ders takviyeleri ile öğrencileri eksiksiz sınava hazırlayacak.

Genç dostu belediye olarak adından söz ettiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik alanlarda desteklerini sürdürüyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi KAYMEK Gençlik Merkezleri’nde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı için dersler başladı. KAYMEK sınıfları dolup taşarken, öğrencilerin mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okundu. Derslerde, uzman eğitmenler tarafından tarama testleri, deneme sınavları, videolu soru çözümleri, ders anlatım videoları ile gençlerin eğitim hayatlarına katkı sağlanıyor. Öğrenciler, Başkan Büyükkılıç başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Gençlerin dünyalarını zenginleştirecek her alanda çalışmalar yaptıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni heyecanlar, yeni umutlar ile yeni Eğitim Öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun. Eğitim azminiz daimi olsun sevgili gençlerimiz ve çocuklarımız iyi ki varsınız, sizleri çok seviyoruz” dedi.Başkan Büyükkılıç, gençler için eğitim alanında çok önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için her alanda olduğu gibi eğitim alanında birçok çalışma yapıyoruz. Nitelikli eğitim konusu da çok önemsiyoruz. KAYMEK Gençlik Merkezlerimizdeki derslerimiz tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarına destek olacak. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarına yönelik desteklerimiz her zaman devam edecek. Eğitim alanında daha birçok yeni projeler de eklenecek. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”