MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTE AÇILIŞ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTE AÇILIŞ

Melikgazi Belediyesince hayırsever destekli olarak yapımı tamamlanan Hamdi-Zarife Şanlıünal Cami ve Ahmet-Selehattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezi’ni AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin onur konuğu olarak iştirak ettiği törenlerle açtı.

Melikgazi Belediyesince hayırsever destekli olarak Yeşilyurt Mahallesinde yapımı tamamlanan Hamdi-Zarife Şanlıünal Cami’nin açılış törenine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Vali Yardımcısı Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, , Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ilçe belediye başkanları, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve davetliler katıldı.

Melikgazi’ye ölümsüz bir eser daha kazandırmanın sevincini yaşadıklarının altını çizerek açılış konuşmasını gerçekleştiren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü “Uzun bir süreden sonra açılış ve temel atma programlarımız başladı. Yeşilyurt bölgesi yoğun nüfusu ile birlikte Kayseri'nin yeni yüzü, yeni yerleşim alanlarından biri. Bu bölgede yoğun çalışmalarımız gayretlerimiz var. Camimizin hayırseveri Hamza amca ve eşi bugün aramızda. Birlikte bu camiyi açmanın gururunu yaşıyoruz. Cenabı Allah herkese böyle güzel hayırlar yapmayı nasip etsin. Belediye olarak cami inşaatının yarısından fazlasını belediye olarak biz karşıladık. Biz Melikgazi'nin temel ihtiyaçlarını giderme noktasında yoğun gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda bu cami ile birlikte tam 9 Cami daha şu anda yükseliyor. Yani 2 sene içerisinde 10 caminin temelini attık.”

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise, “Bugün güzel bir hayra eşlik ediyoruz. Bu güzel hayırda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Cemaati bol olur inşallah.” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki “Allah hepimizi hayır işleyenlerden eylesin. Kayseri hayırseverlikte zirve bir şehirdir. Bu güzel hayrı yaptığı için Hamdi Amca’dan Allah razı olsun.” değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmalar ardından katılımcılar kurdelasını keserek camii’yi ibadete açtılar.

Yine Melikgazi Belediyesince Tınaztepe Mahallesi'nde Hayırsever Sarıalp ailesiyle birlikte yaptığı Ahmet-Selehattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezi de törenle bölge sakinlerin hizmetine açıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı