Melikgazi, TOKİ'nin gerekli tüm ihtiyaçlarını gideriyor

Melikgazi, TOKİ

TOKİ Demokrasi Mahallesi’nde Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile yapımı tamamlanan Selver ve Dursun Koca Cami’nin açılış töreni gerçekleştirildi.
Gençlere futbol sahası sözü de veren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Demokrasi Mahallemizde yoğun nüfuslu bir yer ve ihtiyaçlar da oldukça fazla. Biz de bu bölgeye en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Yakında buraya bir sağlık merkezi yapacağız. 8. Etaba da yakın zamanda bir sosyal tesis yapmıştık. Kayserimiz ile el ele verdik çalışıyoruz. Dursun Amca’ya çok teşekkür ederiz. Sayesinde buraya bir cami yaparak büyük bir ihtiyacı karşılamış olduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da temel atma ve açılışlarımız devam edecek. Buradan bir müjde de vermek istiyorum. 18 Ağustos Cuma günü saat 18.00’de Havacılık ve Uzay Lisesi’nin temelini atacağız. Tüm hemşehrilerimi bekleriz” dedi.
Demokrasi Mahalle Muhtarı Hatun Kekeç, “Bizi kırmayarak ilçemizin eksiklerini gideren Mustafa Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizde eksikler bir bir gideriliyor. Mahallemize camimiz hayırlı olsun. Cemaati bol olsun” ifadelerini kullandı.
Palancıoğlu Başkana teşekkürlerini ileten AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise, “Belediyemiz her hafta bir hizmetin açılışını yapıyor. İnşallah camimizim cemaati bol olsun. Başkanımızın mahallemize her gelmemizde sözleri bitmiyor. Ne mutlu” diye konuştu.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise, “Mimarisi böylesine farklı ve güzel olan camimiz için emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Harika bir cami olmuş. Mahalleye çok yakışmış. Selver ve Dursun Koca Cami’mizin mahalleye ve Kayserimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”