Melikgazi’de Çifte Etkinlik

Melikgazi’de Çifte Etkinlik

Çalışmaları ile ülke çapında referans işlere imza atan Melikgazi Belediyesi gerçekleştirdiği çifte etkinlik ile hareketli saatleri yaşattı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin de iştirak ettiği etkinliklerin ilkinde 50. Yıl Dedeman İmamhatip Okulu Yeni Alan-Bina Taşınma töreni gerçekleştirilirken, ikinci etkinlikte ise güçlenen araç filosu ilçe sakinlerine tanıtıldı.

Melikgazi Belediyesi’nin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin onur konuğu olarak katıldığı etkinliklerinin birincisi olan 50. Yıl Dedeman İmamhatip Okulu Yeni Alan-Bina Taşınma ile Fen ve Teknoloji İmamhatip Proje Lisesi Protokol imza törenine Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu,MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak,  Melikgazi AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve davetliler katıldı.

 Törenin açılış konuşmasını  gerçekleştiren ve Melikgazi Belediyesi olarak her alanda yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan  Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu şunları kaydetti  “Bu okul hariç tam 14 tane okul yapıyoruz. Zannediyorum Türkiye’de en çok okul yapan belediyeyiz. Dolayısıyla eğitime büyük bir destek veriyoruz. Burada modelimiz Kayseri ve Mehmet Özhaseki modeli. Kayseri belediyecilik açısından birçok ilden açık ara öndedir. Bizde Kayseri’de okul, cami, sağlık ocağı,  sosyal tesisler yapıyoruz. Burada yapacağımız protokol kapsamında ömrünü tamamlamış olan güzide okulumuz, 50. Yıl Dedeman İmamhatip Okulunu Kayseri’nin en büyük okuluna taşıyacağız. Şehir dinamik olduğu için eskiyor. Belli bir süre sonra popülerliği bitiyor. Bu bina 60 yılı geçgin bir süredir hizmette ve artık çok yıprandı. Burası 32 derslikli, istendiğinde 50 derslik olacak kapasitede ve atölyelerimiz var. Şehir merkezinde taşımalı eğitimin verildiği, çevresinde otopark ve trafik sorununun yaşandığı, gürültü kirliliğinin olduğu yerden Dedeman Okulumuzu böyle güzel bir okula taşıyoruz. Verdiği destekler için Mehmet Özhaseki Bakanımıza ve Memduh Başkanımıza çok teşekkür ederim. Okulumuzu bugün Milli Eğitime teslim ediyoruz. Hayırlı mübarek olsun. Burada ilave olarak Fen ve Teknoloji Lisesi projemizi de hayata geçiriyoruz. Burada robotikten, yazılıma, kodlamaya kadar çeşitli teknoloji atölyeleri olacak. Buradan ARGE yapacak gençlerimiz yetişecek. Bizde her türlü desteği vereceğiz.”

Okulun birçok kişinin emeği ile yapıldığını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Özhaseki şöyle konuştu “Ziya Selçuk Bakanımızın desteği ile verdiğimiz mücadele bugün burada hayırla bitiyor. Memduh Başkanımız çok emek verdi başladı, Mustafa başkanımıza da büyük bir mücadele ile okulu son haline getirdi. Eğitim camiamıza hayırlı mübarek olsun.”

Konuşmaların ardından imzalanan protokol ile Melikgazi Belediyesince yapımı tamamlanan50. Yıl Dedeman İmamhatip Okulu ve  Fen ve Teknoloji İmamhatip Proje Lisesi olarak eğitim verecek olan okul Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen ikinci etkinlikte ise  ilçe sakinlerine daha etkin ve seri hizmet edebilmek için aldığı 80 adet iş makinesi ve aracın tanıtımını gerçekleştirdi.

Başkan Palancıoğlu yaptığı kısa açılış konuşmasında araç filosuna eklenen araçların hayırlı olması temennisinde bulunarak  şunları kaydetti “Ben bugün burada teslim aldığımız araçların şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah kaza bela vermesin, ilçemize ilimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmeyi nasip etsin.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da, kazasız ve belasız hizmet vermelerini dileyip şöyle konuştu “En büyük nüfus potansiyeline sahip olan Melikgazi'mizin yakışan şekliyle araç filosunu güçlendirmesiyle, bizlere hizmetin kalitesinin artması açısından hepimiz için anlamlı ve önemli. Bu açıdan değerli başkanımıza, ekibine teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Burada hizmet verecek şoförlerimize sağlıklı, kazasız ve belasız hizmet vermelerini temenni ediyorum.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Özhaseki ise  Başkan  Palancıoğlu gayretli çalımlarından dolayı şükranlarını sunup “ Bu araçlarla çalışan kardeşlerimin hayırlı güzel hizmetler yapmasını Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlçe gençlerinin coşku dolu bakışları arasında ve Koray Haklı ile müzisyen arkadaşlarının hareketli melodileri ile 80 milyon lira değerindeki 100 adet araç ve iş makinaları ilçe sakinlerinin beğenisine sunularak etkinlik noktalandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı