Meydan boş bırakmaya gelmez

Meydan boş bırakmaya gelmez

Yüreğimiz, fikrimiz ve inancımızla her gün meydanlardayız

15 Temmuz günü demokrasiye yapılan müdahale ile başlatılan milli irade ve demokrasi mitinglerinin 27. gün yapılan final ile fiilen tamamlandığını ancak Başkomutanın emri ile her zaman nöbete hazır olduklarını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu nedeni ile her gün milletin yüreği, fikri ve inançları ile meydanlarda olacağını söyledi.
Kayserinin tek yürek, tek ses olarak bir olduğunu ve Kayserililerin meydanlara sığmadığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç 27 günde göstermiş olduğu nöbetteki samimiyet, heyecan ve şevkin hep diri kalacağını bu neden ile Kayserililerin tüm Türkiye´ye örnek olduğunu ve vatan nöbetini başarı ile yapmanın haklı gururunu yaşadığını kaydetti.
Yüce Türk milletinin gerektiğinde tek yumruk ve tek yürek ile liderinin çevresinde bir bütün olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;
?Türk milleti 27 Gün Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatı ile meydanlar da nöbet tuttu. Başlatılan Meydan Nöbetleri büyük bir azim ve şevkle fiilen tamamlandı. Ancak meydanların boş bırakılmayacağını bu millet anladı ve bundan böyle bu millet yüreği, fikirleri ve inancı ile her gün meydanlarda, tarlada, bahçede, ovada, dağlarda ama her yerde nöbet tutmaya devam edecektir. Vatan nöbetinin mazereti olmaz. Topyekün nöbetteyiz. Bu bilinsin çünkü milli idare şaha kalmıştır. Hedef 2023 olup bu hedefte yol haritası aynen devam edecektir.?
Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayserinin ve Kayserililerin tek ses, tek yürek ile meydanları boş bırakmadığını ve bırakmayacağını da ve her zaman da Başkomutan RECEP TAYYİP ERDOĞAN´ın emirleri ile nöbete hazır olduğu sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti