MHP ESKİ MİLLETVEKİLİ KORKMAZ:

MHP ESKİ MİLLETVEKİLİ KORKMAZ:

?ONLARA HAKKIM HARAM OLSUN?

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem milletvekili Süleyman Korkmaz, MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ´ın, ilimizde gerçekleştirdiği toplantıya katılan bazı isimlere tepki göstererek ?7 Haziran´da, 1 Kasım´da meydana çıkmayanlar, partiye destek vermeyenler, kapı kapı gezeceklerine koltuklara, sandalyelere yapışanlar, ellerini cebine atmayanlar şimdi MHP´yi bölmek istiyor. Onlara varsa hakkım, helal etmiyorum? diye konuştu?
MHP 25. Dönem milletvekillerinden Süleyman Korkmaz yazılı bir açıklama yaparak geçtiğimiz Pazar günü MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile birlikte toplantı yapan Ümit Özdağ´ın, toplantısına iştirak eden isimlere tepki göstererek ?Toplantıya katılan bazı isimleri gazetelerde gördüğümde pek de şaşırmadım? diyen Korkmaz, ?Bu isimler geçmişte Başbuğ Alparslan Türkeş´e de ihanet ettiler. Türkeş´siz MHP dediler. Bunun yanında 1 Kasım´da ?MHP oy vermeyin ki Devlet Bahçeli gitsin´ diyecek kadar karanlık düşüncelere sahip insanlar şimdi o toplantılar da boy gösteriyor. Ama kimse merak etmesin su akar yatağını bulur.? dedi.
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu´na da sitemde bulunan Korkmaz, ?Salondakilerin çoğu 1 Kasım seçimlerinde sayın Halaçoğlu´nun yanında bile yoktu. Onları çevremizde görmedik. Kapı kapı gezmeleri gerekirken partiye destek istemeleri gerekirken yoktular. Şimdi ne oldu da ortaya çıktılar? Sayın Halaçoğlu´na sormak isterim; partililerin cenazesinde yoksunuz. Bunun yanında şimdilerde eleştirdiğiniz Sayın Devlet Bahçeli, sizi 3 dönemdir Kayseri´de birinci sıraya koyuyor. Şimdi ne değişti? Maddi, manevi desteğiniz yok ama şimdi çıkmış kongre yapılsın diyor ve MHP´ye başkan arıyorsunuz. MHP´ye oy vermeyip, Liderimiz Devlet Bahçeli için ?gitsin´ diyenlerle el ele kol kola toplanıyorsunuz. Zaten MHP, Kayseri´de 1 vekil kesin çıkarıyor. Birinci sıraya Devlet Bey´in koyduğu isim, şimdi çıkmış tepki gösteriyor, rakip oluyorlar. Buradan o toplantıyı düzenleyen, katılan ve MHP´yi bölmek isteyen bazı isimlere seslenmek istiyorum, eğer hakkım varsa helal etmiyorum. MHP, bu zor günleri de atlatacaktır? ifadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı