MHP İL BAŞAKANI ERSOY

MHP İL BAŞAKANI ERSOY

ASKON KAHVALTISI´NA KONUK OLDU?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Baki Ersoy, ASKON´da geleneksel hale gelen ?´Biz bize kahvaltılarının´´ konuğu oldu. Etkinlikte ki konuşmasında terör olaylarına da değinen Başkan Ersoy, önemli olanın Türk milletinin bekasının olduğu bu dönemde birlik beraberlik için kenetlenmek gerektiğini kaydetti?
Gündeme ve iş adamlarının sorunlarına dair değerlendirmelerde bulundu. Baki Ersoy Kayseri Ticaret Odasının daha aktif ve üyelerine daha iyi hizmet verecek çalışmalarda bulunması gerektiğini, esnafların sorunlarına çözüm bulmak için daha yoğun bir yapıya bürünmesini ve bu aşamada ASKON ve ASKON lu iş adamlarına çok iş düştüğünü belirtti.
Ersoy Konuşmasına, bankaların bu dönemde iş adamlarına sahip çıkmasını, kredi faizlerinin minimuma çekilmesi gerektiğini bu konuda ise ASKON gibi güzide iş adamları derneğinin konuyu acilen gündeme taşıyıp parmak basmasını isteyerek ?Maalesef iş adamlarının zor zamanlardan geçtiğini, bundan 1 yıl evvel 10 milyon doları olan birisin bugün 5 milyon tl para kazandığını bu aradaki rakamın kimlerden çıktığını, acilen ekonomiyi ısıtacak önlem planlarının alınması gerek. Ülkemiz, milletimiz çok büyüktür, içinde bulunulan ekonomik ve siyasal şartların altından kalkacağını, son 15 yıl içerisinde bir büyümenin olduğunu fakat yeterli olmadığını biliyoruz? değerlendirmesinde bulundu?.
Konuşmasında terör olaylarına da değinen Ersoy, önemli olanın Türk milletinin bekasının olduğu bu dönemde birlik beraberlik için kenetlenmek gerektiğini kaydedip, Başkanlık sistemi ve fetö olaylarını da değerlendirerek, fetöcülerin kendilerine gelerek biz fetöcü değiliz yardım edin ifadelerini kullandığını söyledi.
Ersoy sözlerinin sonunda ?Yeni anayasa görüşmelerinde ise MHP nin 34 milletvekilinin ve Ak Parti oyları ile meclisten milletin önüne gelecektir ?dedi.
ASKON Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan İse açıklamasında 2017 için umutlu konuşarak ?Geçtiğimiz yılını zor bir yıl olarak geçirdiğimizi bunu herkes iliklerine kadar hissettiğini, Bu konunun tartışılacak fazla yönü kalmadığını fakat Ancak gerçek anlamda 2017 için hırslandık, enerji biriktirdik, azmettik. Dedi. Anayasa değişiklikleri ve bağlı olarak devreye girecek olan sistem değişikliği ülkemiz için yeni bir inovasyon vesilesi ve yeni bir toparlanma imkanı doğuracaktır. 2017 ülkemize iyi gelecektir? dedi..
Son olarak sorulan soru üzerine Ticaret Odası ile ilgili çalışmalarına değinen Özcan, köklü ve şanlı bir geçmişi olan ticaret odamızla ilgili kelebek etkisi oluşturacak çalışmalarının olduğunu sözlerine ekleyerek, katılımlarından dolayı MHP il Başkanı Baki Ersoy a teşekkürlerini iletti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı