MHP VEKİL ADAYI ÖZDEMİR

MHP VEKİL ADAYI ÖZDEMİR

HEM PATRONLARLA HEM DE İŞÇİLERLE BULUŞTU!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, ekonominin kalbinin attığı Organize Sanayi Bölgesi´nde seçim çalışmalarını sürdürdü. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulunu ziyaret eden Özdemir, ardından da fabrikalarda çalışanlarla bir araya gelerek Cumhur İttİfakının önemi anlattı, Milliyetçi Hareket Partisi´nin görüş ve gelecek vizyonunu açıkladı.

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, kentte ekonomi ve iş dünyası ziyaretlerini Organize Sanayi Bölgesi´nde devam etti. MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Baki Özsoy, MHP İl Başkan Yardımcısı Hacı Çevikel ve Hüseyin Mercan ile birlikte OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ı ziyaret etti.

Kayseri OSB Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, OSB Bölge Müdürü ve Bölge Müdür Yardımcısının da bulunduğu ziyarette konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, ülkenin huzur, güven ve istikrar ortamına duyduğu ihtiyacı dile getirerek, 24 Haziran´da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının ülke ve millet adına hayırlı olması temennisinde bulundu. Nursaçan, "Milletvekili adaylarımıza seçim çalışmalarında başarı dileklerinde bulunuyorum, her şey Kayseri´imiz için? dedi. Başkan Nursaçan ziyaretçi heyete Kayseri OSB´nin projeleri hakkında bilgiler verdi.

MHP Milletvekili adayı İsmail Özdemir, Kayseri OSB´nin faaliyetlerini yakından takip ederek ve yapılan çalışmaları takdir ettiklerini belirtti. Kayseri´nin hedeflenen ihracat rakamlarına ulaşabilmesi için konunun yakın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Özdemir, Kayseri OSB Endüstriyel Tasarım Merkezini ziyaret ederek merkezin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretin ardından, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Kilim Mobilya´yı ziyaret eden Özdemir, ilk olarak firma sahibi Erdoğan Yayla ile makamında sohbet etti. Fabrika çalışanları ile buluşan Özdemir, Cumhur İttİfakı´nın önemi anlattı, Milliyetçi Hareket Partisi´nin görüş ve gelecek vizyonunu açıkladı.

?MHP HESAB KURANLARIN HESABINI BOŞA ÇIKARIR?

Özdemir yaptığı açıklamada ? MHP 50 yılda büyük fedakarlık yapmış bir partidir. Türkiye´ye yönelik Beka tehdidi her geçen gün artmaktadır. Güçlü bir ülkeye sahip olabilmek mecliste güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi varolması inancını taşıyarak sizlerden destek istiyoruz. Bu anlamda şimdiye kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. MHP varsa Türkiye üstünde hesap kuranların hesapları mutlaka her daim boşa çıkarılacaktır. Bizler bu milletin vicdan sesine kulak verdiğimizin inancını taşıyoruz. Sayın Genel Başkanımız siyasi hayatı boyunca yüce rabbimizin ve milletimizin sevgisinden başka yüreğinde başka bir sevgi beslememiş çok değerli bir şahsiyettir. Hayatını milletine ve davasına adamıştır. Bir şey dememe gerek yok. Sizlerde 15 Temmuz´dan sonra neyin ne olduğunu açıkça görmüşünüzdür. Güçlü bir Türkiye açısından MHP mecliste güçlü bir varlık göstermek istiyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hayata geçmez ise Türkiye büyüyemez. Türkiye yeniden bir kaos sürecini yaşayamaz. Hepimiz bunun farkında olmalıyız. Türkiye sonu belirsiz maceralara atılamaz. 24 Haziran yeni hükümet sistemine bismillah diyecek. Bu sebeple geriye dönüş asla söz konusu değildir. Biz asla istikbal kaygısında olmadık. Her zaman insan saygısı üzerinde durduk. ? diye konuştu.

Özdemir ve beraberindekiler daha sonra Boldera, Rado ve Rozella Mobilya yönetim kurulu başkanlarını ve çalışanlarını, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) ile Çobanoğlu Yay- Yatak- Tekstil Şirketini de ziyaret ederek, 24 Haziran seçiminin önemini, 13´ncü Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili görüşlerini, Türkiye´nin nasıl bu noktaya geldiğini ve MHP´nin gelecek vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Adayı Özdemir, Hakkari Dağlıca´da şehit olan Kayserili Sözleşmeli Er Orhan Özkan´ın Kalemkırdı Cami´nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze törenine katıldı. arak şehidimizi sonsuzluğa uğurladı.

İsmail Özdemir, Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı´nın Ahde Vefa İftar Yemeğinde dava arkadaşlarıyla biraraya gelerek orucunu açtı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı