MHP VEKİL ADAYLARI

MHP VEKİL ADAYLARI

ARGINCIK ESNAFI İLE GÜL PARK´I ZİYARET ETTİ

Ramazan süresince her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, seçim çalışmalarını bu seferde Argıncık ve Gül Park´ta sürdürdü. Gündüz esnaf ziyaretleri yapan Özdemir, iftardan sonra da Gül Park´ta vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etti, Cumhur İttifakı ve Mecliste güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi için dua ve destek istedi.

MHP Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, Yaklaşan 24 Haziran Milletvekili Seçimleri öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Özdemir, Kocasinan İlçe Teşkilatının düzenlediği program çerçevesinde gündüz saatlerinde Argıncık Esnafını ziyaret etti. Tek tek işyerlerini dolaşarak hayırlı işler dileyen ve işlerinin nasıl olduğunu soran Milletvekili Adayı Özdemir, seçimlerin yaklaştığını belirterek dua ve desteklerine talip olduğunu söyledi.  Ziyarette bazı esnaflar Argıncık´ta her geçen gün artan Suriyelilerden dert yandı. Her akşam Suriyeliler ile Türk vatandaşları arasında kavgalar çıktığını, bundan da rahatsızlık duyduklarını ifade eden esnaflar, bu soruna bir çözüm bulunmasını istedi.

Özdemir´e esnaf ziyaretlerinde milletvekili adayları Rifat Açıkgöz ile Emine Avşar´da eşlik etti. Argıncık Semt Pazarını da ziyaret eden Özdemir ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek 24 Haziran´da yapılacak olan 27´nci Dönem Milletvekili Seçimleri ile 13´ncü Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye için önemini anlattı.

İftardan sonra da seçim gezilerini hız kesmeden sürdüren Özdemir, Sümer Mahallesinde bulunan Gül Park´ı ziyaret etti. Özdemir´e ziyaretinde Milletvekili Adayları Mazhar Gündoğ, İsa Ferah, Rifat Açıkgöz ile Emine Avşar´da katıldı.

Özdemir, iftar sonrası aileleriyle birlikte parkta gezintiye çıkan çocuklarla yakından ilgilendi. Parktaki gençlerle sohbet eden Özdemir, seçimlerde hangi partiye oy vereceklerini sordu. Bir yakının cezaevinde olduğunu belirten bir genç, ?Ben daha önceki seçimlerde MHP´ye oy vermedim ama bu seçimde vereceğim. Çünkü MHP Lideri Devlet Bahçeli Seçim beyannamesinde Af çıkartılacağını söyledi. Cezaevinde bir yakınım yatıyor, biran önce bu affın çıkmasını istiyoruz, bu nedenle de MHP´yi destekliyoruz? dedi. Milletvekili Adayı Özdemir yaptığı açıklamada ? Çıkartacağız inşallah, Meclis´te güçlü olalım ki affı çıkarmaya da gücümüz olsun. 32 milletvekili ile ancak gündeme getiriyoruz. Genel Başkanımız bu konuda kararlı inşallah çıkartacağız? diye konuştu.

Özdemir, İlk oyunu MHP´ye vereceğini belirten gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Milletvekili Adayları ve MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan daha sonra Kafe Sinan´a geçti. İftar sonrası yoğun kalabalığın yer aldığı Kafede Özdemir ve beraberindekiler masalarda aileleriyle birlikte keyifli vakit geçiren vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

?15 TEMMUZ´DA DEVLET BAHÇELİ´NİN DEVLETE DESTEĞİNİ UNUTMADIK ?

Seçimlerde MHP için destek isteyen Özdemir´e vatandaşlar, ? Sizin devlete olan bağlılığınızı biz de size destek olarak geri vereceğiz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin 15 Temmuz´da devlete desteğini unutmuş değiliz. Bizi çok mutlu etti. Sayın Bahçeli Devlet Adamlığını bir kez daha gösterdi. Biz bunu vatandaş olarak görüyoruz, her zamanda devletin yanındayız. Herşeyin farkındayız. MHP Listeleri açıklandığında sizin özgeçmişinizi okudum. Meclise yakışacağınızı düşünüyoruz. Tebrik ediyoruz. Güzel çalışmalarınızı bekliyoruz. Devletin size ihtiyacı var, başarılar diliyoruz? dediler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı