Mhp’li Vekiller Mazbatalarını Aldı Özdemir Ve Ersoy, Yeniden Meclis’te

Mhp’li Vekiller Mazbatalarını Aldı Özdemir Ve Ersoy, Yeniden Meclis’te

 

 

14 Mayıs'ta yapılan 28'inci Dönem Milletvekilliği seçiminde MHP'den yeniden milletvekili seçilen İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, düzenlenen tören ile mazbatalarını aldı.

 

Kayseri Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda gerçekleşen törende mazbatasını aldıktan sonra bir konuşma yapan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, şöyle dedi:

“Seçim sonuçlarına baktığımızda Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri'de önemli bir başarı elde etmiştir. 2 ilçede birinci olmuştur. Bununla beraber oyunu 13 ilçenin tamamında artırma başarısı göstermiştir. Bunun yanı sıra büyükşehirler dikkate alındığında, Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'deki tüm büyük şehirler içerisinde Kayseri'de birinci olmak suretiyle milliyetçi, ülkücü hareketin, sayın genel başkanımızın ifadeleriyle omurgası olduğu gerçeğini bir kez daha göstermiştir. Bundan daha da önemlisi Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkiye'de 3'üncü parti olma başarısını göstermesidir. Bu sürece gelinceye kadar bir kısım yurt içinden ama tamamı yurt dışından fonlandığını düşündüğümüz ve bazı tespitlerimizin de olduğu anket şirketlerinin MHP aleyhinde 2 yıldan bu yana oluşturmaya çalıştığı algıların tamamı da çökmüş, milletimiz kendi iradesiyle beraber bunların hesabını sandıkta sormuştur. Dolayısıyla bu sonuçlarla beraberinde değerlendirildiğinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin vermiş olduğu mücadelesinde elde ettiği başarının anlam ve önemi her yönden ortaya çıkmaktadır.”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da şunları kaydetti: "Allah nasip etti, 5 yıl sonra yine 27'inci dönemde olduğu gibi 29'inci dönemde İsmail Özdemir beyefendi ile birlikte mazbatamızı aldık. Gönül isterdi ki 2 olan milletvekili sayımızı artıralım ama Allah böyle nasip etti. Burada birbirinden kıymetli vekil adaylarımızda var. Onlarda gönlümüzün vekilidir. Onlara da hepsine ayrı ayrı gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her bir dava mensubumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her bize verilen oyun bizde kıymeti çok büyüktür. Allah bizleri sizlere, davamıza, partimize, Kayserili hemşerilerimize karşı mahcup etmesin diye dua ediyorum. Bizim sevdamız Kayseri. Henüz Kayseri'ye hakim olmamış, olamamış, bugün itibariyle de dahi başka yerlere hizmet etmeye gayret gösterenlere de inşallah cevabımızı daha çok çalışarak, Kayseri'miz ve ülkemizle ilgili ne üzerimize düşen ne varsa daha fazla çalışma örneği sergileyerek daha iyi neticelerin altına imza atacağımızı düşünüyorum. Önümüzde 28 Mayıs seçimleri var. Biz 24 Haziran 2018 tarihinde söz vermiştik ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyerek seçtirmiştik. 14 Mayıs'ta yüksek oranla Cumhurbaşkanımız oy aldı. Allah'ın izniyle 28 Mayıs'ta bütün vatan hainlerine karşı bu işi bitireceğiz diyorum"


Haber Kaynak : İHA

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”