Milli eğitimden sınavlarda derece yapan öğrencilere hediye

Milli eğitimden sınavlarda derece yapan öğrencilere hediye

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program ile Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) dereceye giren öğrencilere plaket ve hediye takdim edildi.
Kayseri Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, ilçe milli eğitim müdürleri, idari personeller, dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.
Her yıl başarı oranının arttığını ve bu durumun da çok sevindirici olduğunu söyleyen Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, “Her geçen yıl bu sayı ve kalabalık artıyor. Bu ilimiz, ülkemiz adına çok sevindirici bir durum. Bugün bu salonda Liselere Geçiş Sınavı’nda tam puan alan öğrencilerimiz ve Yükseköğretim’e Geçiş Sınavları’nda ilk 100 ile derece yapan öğrencilerimiz var. Onları canı gönülden tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Çünkü bu salonda geleceğin mimarları var, hayalleri olanlar var, emek harcayan ve çaba sarf eden, emeğinin ve çabasının karşılığını alanlar var. Bu salonda öğrencilerimize destek veren başta aileleri, öğretmenleri, okul müdürleri, ilçe müdürleri yani çorbada tuzu olan herkes burada ve emeğinden dolayı herkese teşekkür ediyoruz. İstiyoruz ki bizim öğrencilerimiz, çocuklarımız, Türk gençleri geleceği yönlendirebilen, şekillendirebilen, geleceğin ihtiyaçlarıyla donanmış, yeterli düzeyde, en üst düzeyde olan gençlerimiz olsun. Biz istiyoruz ki bu gençler bu ülkeyi kalkındırsın, gelecekte bu bayrağı dünyada her yerde birinci sırada dalgalandırsın. Ancak gençlerimizin emekleriyle biz bu hayallere, gerçeklere sahip olabiliriz” dedi.
Konuşmaların ardından LGS’de Türkiye birincisi olan 19 öğrenci ile YKS’de ilk onda olan 2 öğrenci ve ilk yüzde olan 17 öğrenciye plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”