Mithatpaşa mahallesi yenileniyor

Mithatpaşa mahallesi yenileniyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mithatpaşa Mahallesi’nde altyapısıyla birlikte yenilenecek olan cadde ve sokaklarda incelemelerde bulundu. 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Mithatpaşa Mahallesi’nde adım adım gezerek, saha çalışması gerçekleştirdi.                                   

Yaptığı incelemeler esnasında mahalle sakinlerinin hatırını sormayı da ihmal etmeyen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Esnafları da ziyaret edip, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirten esnaflara; “Bölgede yoğun bir çalışma gerçekleştireceğiz adeta mahallenin tozunu attıracağız.” İfadesini kullandı.

Mevsim şartları elverdiğinde bölgede çalışmalara başlayacaklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar; sözlerini şöyle noktaladı “Mithatpaşa Mahalle’miz, bu yıl içerisinde yoğun bir şekilde altyapı çalışmalarının olacağı bir bölgemiz olacak. Mithatpaşa Mahallesi’nde yıllardır hizmet vermiş olan altyapı ve çevre düzenlemesinin yenilenmeye ihtiyacı var. Bunun içinde bölgemizde belirlemiş olduğumuz cadde, sokaklar ve yeni imarlaşan yerlerin tamamında mevsim şartlarının elvermesiyle birlikte çalışmalarımıza başlayacağız. Yoğun bir inşaat dönemi olacağı için vatandaşlarımızın anlayışlarına sığınıyoruz. Program dahilinde tüm mahallelerimizde değişim, dönüşüm çalışmaları hızla sürecek. Amacımız, Kocasinan sakinlerimize yakışır bir ilçe hazırlamak ve vatandaşlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde her türlü konforu hizmetlerine sunmaktır.” 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı