MÜSİAD BAŞKANI OLGUNHARPUTLU

MÜSİAD BAŞKANI OLGUNHARPUTLU

MÜSİAD KAYSERİ´NİN DERDİ BÜYÜK ...

   MÜSİAD Kayseri şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, İsrail´in Filistinlilere yönelik haksız yasak ve sınırlamalarına tepki göstermek ve Filistinlilere destek vermek amacıyla Filistin´e gittiklerini söyledi

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan şube Başkanı Nedim Olgunharputlu,  Daha önce Katar´da, Suriye´de ve son olarak Kudüs´te Müslümanlara destek, yardım ve birlik için şehrimizi temsil eden kuruma ve Başkanına yaklaşan oda ve borsa seçimleri için faal olarak çalışmadığı ve Kayseri´de bu dönemde bulunmadığı sebebiyle eleştirilmekte. Diyerek tepki gösterdi.

Olgunharputlu; "biz dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin yanlarında şehrimizi temsil edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. En son Kudüs´te el Aksa Camiinde kardeşlerimize yapılan baskılara dur diyebilmek için MÜSİAD genel merkezle beraber el aksa camiinde cuma namazımızı eda ettik. Böyle bir dönemde temsil ettiğimiz üyelerimizin bizlerin Kayseri´deki seçim atmosferinden uzak kalmamıza hoşgörü ile yaklaşacağını düşünüyorum? dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Kayseri Başkanı Nedim Olgunharputlu´nun da katıldığı Şube Başkanlarından oluşan 100´ü aşkın iş adamından oluşan MÜSİAD heyeti, ?ilk kıblemize sahip çıkıyoruz. Mescid-i Aksa´yı karanlıktan aydınlığa çıkaracak kandilin bir damla yağı olmalıyız? diyerek tüm dünyaya çağrıda bulundu. Heyet, ilk gün El Halil Şehri´nde Hz. İbrahim, Hz. İshak, Hz. Yakup ve Hz. Yusuf Peygamberlerin kabirlerini ziyaret etti. İkinci gün ise, Hz. Ömer Camii, El-Halil Kapısı ve Burak Mescidi ziyaretlerinin ardından Mescid-i Aksa´da Cuma Namazı kıldı.

Namaz sonrası yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: Kudüs, ilk kıblemiz, ikinci mescidimiz ve üçüncü haremimiz Mescid-i Aksa´yı bağrında barındırıyor. Peygamber Efendimiz (SAV) burada bütün Peygamberlere namaz kıldırmış ve Allah´ın (C.C.) huzuruna buradan çıkmıştır. Aksa dolayısıyla sadece Filistinlilerin değil, tüm Müslümanlarındır ve en az Mekke ve Medine kadar kutsaldır. Yalnız İsrail değil, tüm dünya bilmelidir ki, bu değerimize, bu emanetimize, Müslümanlar olarak her zaman sahip çıkacağız. Bedenlerimiz her gün burada olmayabilir; fakat biz bütün kalbimizle, bütün varlığımızla burada, bu topraklardayız. Peygamber Efendimiz (S.A.V) bir hadisinde: "Eğer Mescid-i Aksa´ya gidemez ve içinde namaz kılamazsanız kandillerinde yakılmak üzere oraya zeytinyağı gönderin" buyurmuş. Biz de Mescid-i Aksa´yı karanlıktan aydınlığa çıkaracak kandilin bir damla yağı olmalıyız.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor