NNYÜ´DE

NNYÜ´DE

İNSAN HAKLARI SLOGAN VE AFİŞ ÖDÜLÜ

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi´nde (NNYÜ) düzenlenen İnsan Hakları Slogan ve Afiş Yarışmasında dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Bildirisinin kabulünün 70´inci yılı kutlamaları kapsamında Kayseri İl İnsan Hakları Kurulunun 10 Ocak 2018 tarihli kararıyla NNYÜ´de düzenlenen İnsan Hakları Slogan ve Afiş Yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Rektörlük Salonunda düzenlenen ödül törenine NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Yarışma Komisyonu Üyesi akademisyenler ve iki yarışmada dereceye giren öğrenciler katıldı.

Yarışma Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hülya Uçar törende yaptığı konuşmada yarışma hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Hülya Uçar, ?Toplumda ve üniversitemiz öğrencileri arasında insan hakları bilincinin geliştirilmesi, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Bildirisi ve bu bildirinin kabulünün 70. yılı konusunda farkındalık oluşturulması için slogan ve afiş yarışması düzenlenmiştir. Slogan yarışmasına 20 öğrencimiz 57 slogan ile katılmıştır. Afiş yarışmasında ise öğrencilerimiz tarafından Slogan yarışmasında dereceye giren sloganlardan herhangi birisini kullanarak tasarladıkları afişler değerlendirilmiştir. 25 öğrencimiz 38 afiş tasarımı ile yarışmaya katılmıştır? dedi.

NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ve Rektör Prof. Dr. Kerim Güney ise İnsan Hakları Slogan ve Afiş Yarışmasına katılan öğrencilere teşekkür etti, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Konuşmalardan sonra Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ve Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Yarışma Komisyonu Başkan ve Üyeleri Prof. Dr. Hülya Uçar, Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Alemdar ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Okur, İnsan Hakları Slogan ve Afiş Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor