Öğretmenlerin talepleri 'Açık Kapı' ile çözülüyor

Öğretmenlerin talepleri

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Açık Kapı' Projesi ile İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, makamında öğretmenler ile buluşarak sorun ve talepleri dinleyerek çözüm buluyor.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Açık Kapı' Projesi ile; müdürlük bünyesinde resmi ve özel tüm kurumlarda görev yapan tüm kademe tüm branştan öğretmenlerle yüz yüze buluşmalar gerçekleştirmek suretiyle şehirde gerçekleştirilen eğitim ve öğretim faaliyetlerine yönelik geribildirimlerin yüz yüze alınması hedefleniyor. Proje çerçevesinde makamında öğretmenleri kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse; "2023-2024 Eğitim -Öğretim yılının hazırlık süreci içerisindeyiz. 2023 - 2024 Eğitim - Öğretim yılında 340 bin 251 öğrencimiz, 21 bin 921 öğretmenimizle eğitim ve öğretimi inşallah başlatacağız. Birçok alanda birçok hazırlık süreci devam ediyor. İnşaatlarından, öğrenci kayıtlarından, öğretmenlerimizin yer değiştirmesinden bu süreç devam ediyor. Bizim bu süreç içerisindeki en kıymetli, sahip olduğumuz güç öğretmenlerimizdir. Eğer ki biz bir başarıyı yakalayacak, hedeflere ulaşacaksak işbirliği içerisinde yapacağız. Birçok alanda projelerimiz var. Öncelikli olarak öğretmenlerimizle bir çalışma başlatmak istedik. Amacımız şu; haftanın belli günleri öğretmenlerimiz randevu almadan bizimle görüşmek isteyen, sorunu, isteği olanlar, değişik fikirler sunarak bizlerle işbirliği içerisinde çalışmak isteyen kimlerse bir araya gelelim diye düşündük. Bunun da ilkini pilot uygulama olarak bugün itibariyle başladık" dedi.
Öğretmenler ise, projeden dolayı Karaköse'ye teşekkürlerini iletti. Açık Kapı Projesi'nin 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceği bildirildi.


Haber Kaynak : İHA

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı