ÖMER BAYRAM´DAN KAYSERİSPOR AÇIKLAMASI

ÖMER BAYRAM´DAN KAYSERİSPOR AÇIKLAMASI

?KAYSERİSPOR´U YENEREK LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ?

Spor Toto Süper Lig´in tek Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor ligin ilk haftasında karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürürken,  Kayserispor´un eski oyuncusu Ömer Bayram, Kayserispor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akhisar Belediyeli Ömer Bayram´dan Kayserispor açıklaması. Kayserispor´da geride kalan sezonda Teknik Direktör Hakan Kutlu tarafından kadro dışı bırakılan ve sezon sonu sözleşme imzalamadığı Ömer Bayram, Kayserispor-Akhisar Belediye maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk haftasında eski takımına karşı forma giyecek olan yeni transfer Ömer Bayram şöyle dedi: ?Benim için öncelikle özel bir maç. 4 sene Kayserispor formasını terlettim. Hollanda´dan Türkiye´ye geldiğim ilk takım Kayserispor´du. Kayserispor´a çok şey borçluyum. Bugüne kadar Ömer Bayram, Kayserispor sayesinde Ömer Bayram oldu. Biz takım olarak çok iyi çalıştık. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Kayserispor´da çok önemli transferler yaptı. Takımı gerçekten güçlendirdiler. Kayserispor´u iyi tanıyorum ve eksiklerini biliyorum. Bizim için önemli bir maç. Lige iyi başlamak istiyoruz. 2. Hafta evimizde Galatasaray´a karşı oynayacağız. Zor bir maç olacak o yüzden lige iyi başlamak çok önemli. Allah´ın izniyle 3 puanı alıp Akhisar´a dönmek istiyoruz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı