ORAN’IN AĞUSTOS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ORAN’IN AĞUSTOS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2021 BÜTÇESİ BELİRLENDİ

Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısı ilimizin ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda 2021 yılı çalışma programı ve bütçesi ele alınarak yapılması planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN’ın Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısı ilimizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya, ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Yozgat Valisi Ziya Polat, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Sivas Valisi Salih Ayhan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve Oran Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kayseri Valisi Şehmus Günaydın; Ağustos ayı toplantısının bölge illerine hayırlı olmasını dilediklerini belirterek katılımcılara teşekkürlerini sundu.

ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Yozgat Valisi Ziya Polat ise konuşmasında; toplantıda 2021 yılı çalışma programı ve bütçesini görüşeceklerini belirterek, “Ağustos ayı yönetim kurulu toplantımızı Kayseri’de yapıyoruz. Öncelikle sayın valimize, belediye başkanımıza ve sanayi odası başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu ay ki toplantımızda 2021 çalışma programını ve bütçesini görüşeceğiz. Devam eden projelerimiz var, onlarla ilgili yönetim kurulumuz kararlarını alacak. Sivas’ta iki projemiz devam ediyor. Kayseri’de devam eden projelerimiz var. SOGEP kapsamında Talas İlçe Orman Müdürlüğünün “ Tarım Anneleri Ev’leniyor” projesi kabul oldu. Sivas ilimizin Şarkışla ilçesinde Cemel Belediyesinin 1,5 milyon TL bütçeli “Cem Un Unlu Mamulleri” projesi kabul edildi. Yozgat’ta da Çandır ilçesinin “ Çandırda Tüketen Değil Mantar Üreten Eller” projesi kabul edildi. Sivas OSB’nin “İnovasyon Merkezi” projesi görüşülecek bugün. Son olarak da geçen hafta yayınlandı herhalde Sanayi Bakanlığımızca. Teşvik sisteminde yeni düzenlemeler yapıldı. Yapılan projeler, alınan kararlar öncelikle illerimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor