ÖZHASEKİ: “CHP'NİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞI ALGI OPERASYONUDUR”

ÖZHASEKİ: “CHP

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki, bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere gittiği  Kahramanmaraş’ta  CHP'li belediye başkanlarını ağır dille eleştirerek “Onların yapmaya çalıştığı baştan sona algı operasyonudur” ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gitti. Başkan Özhaseki, kentteki temasları kapsamında Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun'u makamında ziyaret ederek, kendisiyle basına kapalı görüşme gerçekleştirdi. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü ziyaret eden Özhaseki, gazetecilere yaptığı açıklamada Kahramanmaraş'ta bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Genel  Başkan Yardımcısı Özhaseki, belediyecilikte istişare etmenin ve ortak aklın kullanılmasının önemine işaret ederek, bu kapsamda güzel çalışmaları olan Kahramanmaraş'ta bir nevi ders çalışacaklarını kaydetti.

Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, iyi işler gerçekleştirmek ve milletin duasını almak için çok çalıştıklarını anlatarak, şunları kaydetti:"Dikkat edin CHP'nin yapmaya çalıştığı baştan sona algı operasyonudur. Olmayan bir şeyi varmış gibi, yapmadıkları bir şeyi yapıyormuş gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar. Evet bazı şehirlerde şimdi iktidardalar, seçmen tercihidir saygı duyarız. Ama lütfen göz ucuyla takip edin Ankara, İstanbul, Adana, Mersin'den başlayarak Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri. Eğer taş üstüne taş koydularsa söyleyin. Durmadan bir aşık edebiyatı yapıyorlar ama ellerindeki imkanlarla da bakıyorsun bol bol heykel açıyorlar. Bugün sabah yine gördüm yine bir heykel açılışı vardı, demek ki bunların ihtiyacı heykelmiş. Bizim ihtiyacımız temel işlere, belediyecilik hizmetlerine ve biz bu konuda da hizmet etmeye de Allah'ın izniyle devam edeceğiz."


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı