Özhaseki: “Eser ve hizmet siyasetinin peşindeyiz”

Özhaseki: “Eser ve hizmet siyasetinin peşindeyiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki, Nevşehir ziyaretinde yaptığı değerlendirmede  AK Parti'nin belediyecilikte eser ve hizmet siyasetinin peşinde olduğunu vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki, Nevşehir  ziyaretine Vali İnci Sezer Becel'i ziyaret ederek  başladı. Özhaseki  ziyarette yaptığı değerlendirmede belediye başkanlığının belli bir okulda yapılan tahsilin ardından elde edilen bir makam olmadığını, kentlerde seçmenlerin kendi içlerinden emin olarak gördükleri kişileri temsilci seçtiğini ifade etti.

Nevşehir'de il, ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya gelerek hayata geçirilmesi planlanan yatırım ve projeleri değerlendireceklerini anlatan Özhaseki, şöyle konuştu…"Ak Parti olarak yıllardır yerel yönetimlerin önemini bilen hatta iktidara yürüyüşümüzde asıl başarılarımızı belediyelerde göstererek gelen bir partiyiz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın İstanbul'da, benim de naçizane Kayseri'de, birçok arkadaşımızın da Anadolu'nun çeşitli vilayetlerinde yapmış olduğu belediyecilik ve ortaya koymuş olduğu performansla da partimizi iktidara taşıdık. Bizim birinci amacımız hizmet, bildiğimiz en iyi iş hizmet. Eser siyaseti güdüyoruz, hizmet siyasetinin peşindeyiz. Bunun dışındaki diğer ne varsa hepsi teferruat. Özellikle 2000 yılı öncesine ait ideolojik belediyeciliğin, takıntılı belediyeciliğin çok geride kaldığı bir dönem yaşıyoruz. İnsanlar bizden hizmet bekliyor. Biz de onun peşindeyiz." değerlendirmesinde  bulundu.

AK Parti İl Başkanlığı ve Nevşehir Belediyesini ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki teşkilat yöneticileri ve belediye başkanları ile toplantıda bir araya geldi.


Haber Kaynak : İHA

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”