Özhaseki hayırseverlerle ‘istişare’de bulundu

Özhaseki hayırseverlerle ‘istişare’de bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ilimiz hayırsever iş adamlarıyla bir araya gelerek, Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi ve Kayseri’ye kazandırılması planlanan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Toplantıda Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’da hazır bulundu.

Hayırseverliği ile öne çıkan Kayseri’de şehrin önde gelenleri ve hayırsever iş insanları, hayırlı hizmetler ve yatırımlar için bir araya gelmeye devam ediyor.  Bu kapsamda, KAYTUR bünyesindeki Talas-Erguvan Tesisleri’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına Valisi Gökmen Çiçek,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcısı Senol Esmer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, hayırsever iş insanları, ilçe belediye başkanları ve il protokolü katıldı.                                         

Başkan Büyükkılıç toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede  Kayseri’nin her yönüyle örnek gösterilen bir şehir  olduğunu belirtip, hemşerilerinin ‘birlik, beraberlik ve dayanışma konularında’ her zaman örnek bir duruş sergilediğinin altını çizerek AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve hayırsever iş adamlarımızla bir araya gelerek, Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi ve Kayseri’mize kazandırılmasını planladığımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk” ifadesini kullandı.       

Vali Çiçek’de  “Biz uyuşturucuyla her alanda mücadele etmeye devam edeceğiz. Hiçbir çocuğumuzun heba olmasına müsaade etmeyeceğiz. Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi de mücadelemizin bir parçası. İncesu ilçesinde daha önceden Spor Lisesi olarak kullanılan alan üzerinde yaptırılacak olan Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi, hayırseverlerimizin katkısıyla yaptırılacaktır. Kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Özhaseki’de “Her zaman söylediğimiz gibi, bu şehirde hayır yapılacağı zaman bütün hayırseverlerimiz destekte bulunmak için adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Böylesine güzel insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Allah hayırlarını kabul eylesin” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı