Öztürk Eyt’den faydalanan personel ile vedalaştı

Öztürk Eyt’den faydalanan personel ile vedalaştı

Yahyalı Belediyesi’nde görev yaparken, çıkan EYT düzenlemesinden faydalanarak emekliliğe başvuran personeller, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk nezdinde EYT düzenlemesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden personel Başkan Esat Öztürk ile vedalaştılar.

Eyt’den faydalanarak emekli  olan Tekin Öğretici isimli personel duygularını şöyle ifade etti  “ Sayın Cumhurbaşkanımıza EYT düzenlemesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlere böyle bir fırsatı sunan Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun.  Biz emekli olduktan sonra da çalışmaya ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Esat Öztürk’ün bugüne kadar bizlere vermiş olduğu desteklere teşekkür ediyor, hakkını helal etmesini istiyoruz.” 

Başkan Esat Öztürk’de emekli olan çalışanlarla helalleşerek şunları kaydetti “ Emekli olacak personellerimizin ziyaretlerden dolayı hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Bugün vefa örneği göstererek ziyaretimize gelen personellerimizin bu ilçeye çok emekleri geçti. Kendilerinin haklarını helal etmelerini istiyoruz. Bende bir ağabeyleri olarak haklarımı onlara helal ediyorum. Buradan 2.5 milyon vatandaşımızı EYT düzenlemesi ile sevindiren Cumhurbaşkanımıza hayırlı uzun ömürler diliyor, tekrar iktidar yüzü göstersin diye dua ediyoruz. EYT ile emekli olacak personellerimizin gidişi bizleri üzecek. Çünkü biz bir aile gibiyiz. Alacağınız tazminatları ağız tadıyla yiyin. Rabbim hepinize güzel günler göstersin.” 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”