Palancıoğlu bedensel engelli konuklarını ağırladı

Palancıoğlu bedensel engelli konuklarını ağırladı

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyeleri 10-16 Mayıs ‘Engelliler Haftası’ vesilesiyle Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'nu makamında ziyaret edip destekleri için şükranlarını sundular.

Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü belediyede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu  kalplerde ve beyinde engel olmadıktan sonra fiziksel engele bir şekilde alışılacağını vurgulayarak şunları kaydetti  “Tüm engelli kardeşlerimizin Engelliler Haftasını kutluyorum. Cenabı Allah birlik beraberlik içerisinde nice yıllara hep birlikte ulaşmayı nasip etsin. Türkiye'deki nüfusun hemen hemen yüzde 10'a yakını farklı engelli bireylerden oluşuyor.  Dolayısıyla ülkemizin ekonomisinin, sosyal kültürel altyapısının iyileşmesi ve gelişmesi ile birlikte daha iyi noktaya gelindi. Şehircilik altyapısının iyileşmesi ile birlikte hükümetimizin engelli kardeşlerimize birçok desteği oluyor. Engelli maaşı hakikaten çok büyük derde deva oluyor. Aynı zamanda engellilere tanınan birçok imkânlar var. Sportif olsun kamu kurumlarında veya özel sektörlerde istihdamlar olsun, şartlar çok daha iyi bir hale geldi. Kalplerde ve beyinde engel olmadıktan sonra fiziksel engele bir şekilde alışılıyor. Tüm engelli arkadaşlarımızı seviyoruz."

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin’de desteklerinden dolayı şükranlarını sundu “10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Mustafa Başkanımızı ziyarete geldik. Melikgazi, her zaman bizlere sosyal belediyecilik anlamında desteği olmuştur. Başkanımız bizleri hiç yalnız bırakmadı. Engelli sporcularımız ve kulübümüzle de yakinen ilgilendi. Kendisine teşekkür ederim.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği