PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ

PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ

25 MAYIS´TA SANDIĞA GİDİYOR ?

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay 3 Milyon değerinde 11 aracın hizmete alınışı esnasında 2016 faaliyet yılına ait 64.Olağan Genel Kurulu´nun tarihini açıklarken, başkanlık koltuğuna aday olduğunu da kamuoyu ile paylaştı? Açıklamaya göre Pancar Ekicileri 25 Mayıs´ta sandığa giderek yeni başkanını seçecek?
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay 25 Mayıs´ta yapılacak olan Kayseri Pancar Kooperatifinin Genel Kurulunda aday olacağını duyurarak ?3 hafta önceden seçim takvimini açıklıyoruz. Aday olmak isteyenler ve aday olmaya manisi olmayan her üye aday olabilir? ifadesini kullandı?
Başkan Akay sözleirnin devamında ?3 Mayıs 2017 tarihinde Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifimizin Yönetim Kurulunun aldığı karara göre; 25 Mayıs tarihini Seçimli Genel Kurul Tarihi olarak belirlemiştir. Hepimiz için hayırlı olsun. Hayırlısı ile sonuçlansın. Hayırlısı ile sonuçlanması konusunda hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Sandıkta oy kullanılacak ve sandıkta ortaya çıkan sonuç her kes tarafından saygı ile karşılanması kabul edilecek. Tabi bu çerçevede başka adayların olup olmayacağını bilmiyoruz ama öncelikle şunu söylemek isterim, biz çiftçinin emanetçisi olarak bu güne kadar buna sahip çıkmış olarak yönetim olarak çiftçinin emanetini layıkıyla sahip çıkma konusunda yeniden aday olduğumuzu ilan ediyoruz ? değerlendirmesinde bulundu?
Akay sözlerinin sonunda ?Kayseri Şeker 6 senedir herkese örnek olacak güzellik içerisinde genel kurullar yaparak kendisini gösterdi ve bu manada Türkiye´ye bütün kooperatiflere de örnek bir durum ortaya koyduk. İşte bu güzelliği bu senede inşallah layıkıyla yaşayacağız ve yapacağız. Kayseri Şeker´in çiftçisine bu bölgenin çiftçisine yakışır bir vakar, güzellik, olgunluk, saygı içerisinde bu genel kurulu icra edeceğiz. Yine herkese örnek olacaktır? temennilerinde bulunarak noktayı koydu?
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetin ve Denetim Kurulu üyeleri ile Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı programda, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Tayfun Öner´in de yaptıkları konuşmalar sonunda yapılan dualar eşliğinde kurban kesilerek Kayseri Şeker´in araç filosuna 11 aracın daha hizmete alınışı ve eski ofis binasının yenilenerek hizmete açılış gerçekleştirildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı