PINARBAŞI BELEDİYESİ´NDEN

PINARBAŞI BELEDİYESİ´NDEN

GİRİŞİMCİLİK KURSLARI ?

Pınarbaşı Belediyesi - KOSGEB işbirliğince açılan ?Girişimcilik Kursları´nın üçüncüsü tamamlandı. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler KOSGEB´in Girişimcilik Destek Programı kapsamında 50 bin liraya kadar olan hibe veya 100 bin liraya kadar kredi desteklerinden faydalanmak için başvurabilecek?
Pınarbaşı Belediyesi - KOSGEB işbirliğince açılan ?Girişimcilik Kursları´nın üçüncüsüne iştirak eden kursiyerlere eğitimin içeriğinde KOSGEB destekleri, yeni iş kuranlara dönük desteğin mevzuatı, başvuru aşamaları, iş planın hazırlanması, pazar araştırmasının yapılması, yönetim planı oluşturulması ve yatırım fizibilitelerinin yapılması konularında eğitim verildi?
Sertifika alan katılımcılar, yeni bir iş kurmaları halinde KOSGEB´in Girişimcilik Destek Programı kapsamında 50 bin liraya kadar olan hibe veya 100 bin liraya kadar kredi desteklerinden faydalanmak için başvurabilecek.
Programlarla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Belediye Başkanı ATAŞ ´´ Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin, KOSGEB Girişimcilik Desteklerinden yararlanmaları açısından faydalı bir kurs oldu. İnşallah bu kurslara katılan arkadaşlarımız bu kurslar sayesinde büyük işler yaparlar. Ben ve kurumum yeni işletme açan arkadaşlara gerekli bütün desteği sağlıyor. Talepler doğrultusunda bu veya bu kursa benzer yeni kurslar açmaya devam edeceğiz. Belgelerini alan arkadaşları tebrik ediyorum ve işlerinde başarılar diliyorum.´´ İfadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”