PINARBAŞI BELEDİYESİ

PINARBAŞI BELEDİYESİ

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ 24 SAAT GÖREVİNİN BAŞINDA

Pınarbaşı Belediyesi yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanmaması için gece gündüz çalışıyor. Belediye karla mücadele ekipleri, bir yandan kapanan yolları ulaşıma açarken bir yandan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor.

 

Pınarbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri ilçede yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksama yaşanmaması için yoğun çaba sarf ediyor. Ekipler, kapanan yolları ulaşıma açıyor, buzlanmaya karşıda tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Karla mücadele ekipleri, bugünde ilçe merkezi başta olmak üzere,  kadili, serinyurt, kaman, han hasırcı, Kızılören ve  Çamlıca mahallelerinde kar temizleme ve tuzlama çalışmasını sürdürdü. Karla mücadele çalışmalarının 24 saat aralıksız olarak sürdürüldüğünü bildiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçemizde kapalı tüm yolların, ana artellerin açılışması için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. bir yandan kar temizleme çalışmaları yapılırken bir yandan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ben ekiplerimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum dedi.

 

Pınarbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçenin en işlek caddelerinde ve çarşı merkezinde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını tamamladı. Yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşamaması ve ulaşımda daha rahat etmelerini sağlamak amacıyla çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçemizde gece -gündüz demeden karla mücadele çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çarşı merkezini temizlemek için ekiplerimiz gün boyu yoğun bir çalışma temposuna girdi. Şu anda çarşı güzergâhındaki tüm caddelerimiz ve sokaklarımız kardan temizlendi. İnşallah yarın sabah esnafımız ve vatandaşlarımız bir sıkıntı yaşamadan işlerine, dükkanlarına gidebilecek dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı