POLİS OTOSUNA ÇARPIP, POLİSE ATEŞ EDEREK KAÇAN ZANLILARDAN BİRİ,

POLİS OTOSUNA ÇARPIP, POLİSE ATEŞ EDEREK KAÇAN ZANLILARDAN BİRİ,

SAĞLIK KONTROLÜNE ÇIPLAK AYAKLA GELDİ

Kayseri´de birçok suçtan yakalama kararı bulunan ve polis aracına çarptıktan sonra silahla ateş ederek kaçmaya çalışan zanlılar, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. 2 kişi adliyeye sevk edilirken, şahıslardan birinin ayağında ayakkabısı olmadığı görüldü.
Edinilen bilgiye göre, 5 Ağustos günü şüpheli A.Y., V.A., H.C. ve İ.T. Hacılar ilçesi meydanında oto içinde bulundukları esnada görevli polis memurları tarafından şüpheli olarak görüldü. Şüphelilerin incelenmesi için yanlarına yaklaşan polis ekiplerinin ikazlarına aldırış etmeyen şahıslar, görevli ekip otosuna kendi kullanmış oldukları otomobil ile çarparak kaçtı. Bu sırada A.Y., havaya bir el ateş etti. Şüpheliler kaçışlarına araç değiştirerek devam ederken, kendilerini takip eden polis ekiplerine yine A.Y. tarafından bir el ateş edildi. Olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, A.Y.´nin kullandığı tabanca ile birlikte şüphelileri yakaladı.
Zanlılardan A.Y. ve V.A., Emniyet´teki sorgularının ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabiplik´te sağlık kontrolünden geçirildi. Bu sırada şahıslardan A.Y.´nin ayağında ayakkabısı olmadığı görüldü. A.Y.´nin Emniyet´te ayakkabısını giymediği öğrenildi.

"İyi çekin bana da gönderin"
Öte yandan, zanlıların sağlık kontrolüne getirilişi sırasında A.Y., kendisini görüntüleyen gazetecilere "İyi çekin, bana da gönderin" dedi. A.Y. ve V.A.´nın daha önceden birçok suçtan yakalama kayıtları olduğu belirtilirken, şüpheliler doktor raporunun ardından adliyeye sevk edildi.


Haber Kaynak : İHA

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı