Seçimleri sonuçları ilimiz iş dünyasını mutlu etti

Seçimleri sonuçları ilimiz iş dünyasını mutlu etti

28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tut oylaması sonrası aldığı % 52.14 ‘lük oy oranı ile Recep Tayyip Erdoğan 5 yıl daha Cumhurbaşkanlığı koltuğunda kalmayı garantilerken; ilimiz iş dünyası temsilcileri yayınladıkları mesajlarla sonuçlardan duydukları memnuniyeti dile getirip, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 

Recep Tayyip Erdoğan’ın aldığı % 52.14 ‘lük oy oranı ile 5 yıl daha Cumhurbaşkanlığı koltuğunda kalmayı garantilerken; sonuçları değerlendiren  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği - MÜSİAD Kayseri İl Başkanı Ferhat Akmermer,21.  Yüzyılın istiklal ve istikbalin yüzyılı olduğunu vurgulayarak "Milletimiz istikrardan yana iradesini açık ve net bir şekilde ortaya koymuştur. Sonucun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. 2023 bizim için önemli bir yıl. Büyük Türkiye'nin yüzyılıdır. 21'inci yüzyıl, istiklal ve istikbalin yüzyılıdır. Belirsizlik dönemi sona erdi. Artık tüm enerjimizle işimize odaklanmanın zamanıdır. Ülkemiz, hedefleri büyük Türkiye idealiyle birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik ruhuyla hızla ilerlemesini sürdürecektir. İş dünyası ile güçlü iletişimi olan bir kabine ve vekillerimizle, MÜSİAD olarak her zaman olduğu gibi yeni dönemde de Türkiye ve bölgemiz için ekonomik, sosyal ve siyasi olarak Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz." İfadesini kullandı.

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği -KESOB Başkanı Şeyhi Odakır’da “Ülkemiz sorunsuz bir şekilde demokrasi sınavını vermiş ve seçimini istikrardan yana yapmıştır. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Öncelikle seçilen bütün milletvekillerimizi tebrik ediyor başarılar diliyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımızın, Kayseri’nin sesi olacaklarına içtenlikle inanıyoruz. Atlatılan seçimlerle birlikte gündelik hayatımıza devam edecek, işimizin başına yeniden geçecek ve ülkemiz için, şehrimiz için çalışmaya emek vermeye devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkârlara desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyor, yeni döneminde başarılar diliyoruz. Seçimler şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olsun” değerlendirmesinde bulundu.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi  Başkanı Mehmet Yalçın ise “Elde edilen sonuç ile kazanan 85 milyon vatandaşıyla Türkiye olmuştur. Alınan sonucun sanayicilerimize, şehrimize, milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler sanayici olarak, Türkiye’nin ekonomik hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak için inanç ve kararlılıkla çalışmaktayız. Daha çok üretmek, daha çok istihdam sağlamak ve ülkemizin ihracatına daha fazla katkı sunmak için çaba göstermekteyiz. Dünyada yaşanan ekonomik sarsıntıdan nasibini alan Türkiye’nin bir an önce ekonomi öncelikli gündeme dönmesi beklentimizdir. Seçim ülkemiz gündeminden düşmeli, ekonomiye odaklanılmalıdır” dedi           

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”