ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ´NDEN VALİ SÜLEYMAN KAMÇI´YA

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ´NDEN  VALİ SÜLEYMAN KAMÇI´YA

15 TEMMUZ ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan ve beraberindeki heyet, Vali Süleyman Kamçı´yı ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Başkan Yardımcısı Gazi Ahmet Saraç, Yönetim Kurulu Üyelerinden Gazi Selim Özdoğan, şehit eşi Necla Yakut ve şehit eşi Zümrüt Demir´den oluşan heyet Vali Süleyman Kamçı´ya şehit aileleri ve gaziler konusunda gösterdiği hassasiyet sebebiyle teşekkürlerini sundu. Vali Süleyman Kamçı´nın kendilerine her konuda destek olduğunu belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan ? Sayın valimize bugüne kadar vermiş olduğu desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendileri her fırsatta bizlere katkı sunmakta ve her zaman yanımızda olduklarını hissettirmektedirler. Biz de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi olarak kendilerine bu vesile ile teşekkürlerimizi sunma imkânı bulduk. ? değerlendirmesinde bulundu?

Türk Milleti´nin tarih boyunca istikbalini ve istiklalini korumak için canını, kanını feda etmekten çekinmediğini ifade eden Başkan Yılmaz Üçkan ?Bunun yakın örneklerini 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve PKK denilen hain terör örgütüne karşı yapılan mücadelede yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Her ne pahasına olursa olsun terörle sonuna kadar mücadele edilmesini istiyor ve devletimizin bu uğurda yapmış olduğu her çalışmayı destekliyoruz.? şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Süleyman Kamçı´ya Yılmaz Üçkan ve beraberindeki heyet üzerinde Türk Bayrağı bulunan rozet hediye etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor