Seyrani’nde dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor

Seyrani’nde dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hızla devam ettiği Seyrani Mahallesi’nde çevre düzenleme ve park çalışmalarını yerinde inceledi. 

İlimizin önemli Kentsel Dönüşüm Projeleri’nden biri olan Seyrani Mahallesi’nde park çalışmalarını kontrol eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.                                                             

Yolları, parkları ve sosyal donatılarıyla daha yaşanabilir bir Seyrani için durmaksızın çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar şunları kaydetti  “Kentsel dönüşüm alanlarımızdan biri olan Seyrani Mahalle’mizde etaplar halinde alanlar çözümlendikçe bölgenin sosyal donatılarını, yeşil alanlarını, çevre düzenlemelerini ve en önemlisi de parklarını yapımına devam ediyoruz. Geçen yıl 8 bin metrekare yaptığımız parkımızı etabın çözümlenmesiyle 8 bin metrekare daha yeşil alan kazandırıyoruz. Şuan 16 bin metrekare olacak olan parkımız, etapların çözümlenmesiyle planladığımız 22 bin metrekareye ulaşacaktır. Hedefimiz, hızlı bir şekilde bölgede sosyal donatıları tamamlamaktır. Takdir edersiniz ki 64 bloklu büyük bir alanda çalışma yürütüyoruz. İmar anlaşmaların tamamlanması ve mülkiyetin oluşmasının belli bir zamana ihtiyacı var. Ama bunlar çözümlenmesiyle birlikte hiç beklemeksizin anında çalışmalarımızı başlatıyoruz ve sosyal donatılar, yollar ve parklar gibi hizmetlerimizi bölge sakinlerimizin hizmetine sunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Bu gibi yaşam alanların Seyrani kentsel alanında, adım adım tamamlanmaya başlandı. Vatandaşlarımızın mutlu olarak yaşayabileceği bir Kocasinan’ı hazırlamak için gayret ediyor ve yoğun çaba gösteriyoruz” 

Başkan Çolakbayrakdar, imkanlar ölçüsünde Kocasinan’daki 93 mahallenin her bir köşesinde en iyi şekilde hizmetler ürettiklerini eklerini sözlerine ekledi.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”