SİLAHLA YAĞMAYA TEŞEBBÜSE 17.5 YIL HAPİS

SİLAHLA YAĞMAYA TEŞEBBÜSE 17.5 YIL HAPİS

Kayseri´de silahla 3 kişinin cep telefonlarını ve bir arabayı zorla alan, 10 dakika sonra geri teslim eden ve bu suçtan tutuklu yargılanan sanığa, ´gece yarısı silahla yağma´ suçundan 3 kez 5 yıl, ´ruhsatsız silah bulundurma´ suçundan ise 2 yıl 6 ay olmak

 Kayseri´de silahla 3 kişinin cep telefonlarını ve bir arabayı zorla alan, 10 dakika sonra geri teslim eden ve bu suçtan tutuklu yargılanan sanığa, ´gece yarısı silahla yağma´ suçundan 3 kez 5 yıl, ´ruhsatsız silah bulundurma´ suçundan ise 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 17 yıl 6 ay hapis cezası aldı.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuklu sanık F.P. (24), şikayetçi Z.B. ile sanık avukatı hazır bulunurken, şikayetçiler H.G., G.D. ve H.K. ise duruşmaya katılmadı.
26 Ekim 2016´da Melikgazi ilçesine bağlı Konaklar Mahallesi Bağcı Sokak´ta 3 kişinin zorla cep telefonlarını ve bir arabayı aldığı iddiasıyla ´gece yarısı silahla yağma´ suçundan yargılanan tutuklu sanık F.P. mahkemede sorgu ve savunmasında "Şikayetçiler ile telefon satışı için görüştük. Hiçbir şekilde gasp yapmadım. Silahım da yoktu. OSB´ye gidecektik, eğer zorla tutsaydım onları benzinliğe 100 metre mesafe var. Arabadan bir ara indiğimde arkam dönüktü, kaçabilirlerdi. Kendilerine marketten kek de ısmarladım. Gasp yapan insan bunları yapar mı? Sadece ben bir amcanın bağırmasıyla tedirgin oldum, korktuğumdan araba ile kaçtım. 10 dakika sonra arabayı da, arabada bulunanlara da cep telefonlarını teslim ettim. Tahliyemi istiyorum" diye konuştu.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık F.P.´ye ´gece yarısı silahla yağma´ suçundan 3 kez 5 yıl, ´ruhsatsız silah bulundurma´ suçundan ise 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 17 yıl 6 ay hapis cezası aldı.


Haber Kaynak : İHA

DEAŞ'lı 2 kişi yakalandı

Zehir tacirlerine 118 personelle operasyon: 6 gözaltı

Otomobil ile çarpışan triportörün sürücüsü yola fırladı

Aranan şahısların kaçışı kısa sürdü

Athena'nın didik didik aradığı araçtan uyuşturucu çıktı

38 suç kaydı olan babanın bıçakladığı kızı hayatını kaybetti

Akü hırsızları önce kameraya, sonra polise yakalandı

Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı

Park halindeki otomobil kayarak aşağı uçtu

10 ayrı suçtan aranan suç makinesi yakalandı

Kayseri’de hapis cezası bulunan 132 kişi yakalandı

KOM'dan kaçakçılara darbe

Kayseri'de 1 haftada 5 kişiye terörden işlem yapıldı

Zehir taciri polisten kaçamadı

Duramayan tır, 5 aracı biçti: 9 yaralı

Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı