TACETTİN VELİ MAHALLESİ´NDE 2200 TON ASFALT KULLANILDI

TACETTİN VELİ MAHALLESİ´NDE 2200 TON ASFALT KULLANILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tacettin Veli Mahallesi´nde yer alan Şehitlik Sokağı´nın yenileme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tacettin Veli Mahallesi´nde yer alan Şehitlik Sokağı´nın yenileme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

Doğalgaz çalışması ile bozulan sokakta yol yenileme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile Şehitlik Sokağı ve buna bağlantılı yollarda asfalt çalışmasına devam ettiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, alt yapısı yenilenen Şehitlik Sokağı´nda 4300 ton alt yapı malzemesi ile 2200 ton asfalt kullanıldığını belirtti.

Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

?Tacettin Veli Mahallesi eskiden şehir merkezinde, virane yapıların bulunduğu bölge idi. Ancak son yıllarda planlı gelişimin ve özellikle iş merkezleri ve çok katlı plazaları ile 24 saat yaşayan ve hareketli bir bölgeye dönüştü. Bir başka ifade ile bu mahallede eskiden 60-70 aile otururken bugün, 12 ay boyunca yüzlerce iş merkezinin ve esnafın bulunduğu bir semte dönüştü. Mahallenin son 10 yıldır nüfusunda büyük artış olmuştur. Bu neden ile mahallede; çevresi ile ve doğası ile uyumlu çalışmalar başlatılmıştır. Bu semte yer alan cadde ve sokakların tamamı açılmıştır. Son çalışma ile bağlantılı sokaklar ile bunlara bağlantılı tüm yollarda alt yapı çalışması tamamlandı. Yol genişletme ve çevre düzenleme, yaya yolu ile semt otopark yapımı sonrası Tacettin Veli Mahallesi´nin tüm yolları açık ve güvenlidir. Bu çalışma esnasında diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirildi.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor