TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA YALÇIN´A

TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA YALÇIN´A

MHP TALAS´TAN DESTEK

Cumhur İttifakı Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı´na nezaket ziyaretinde bulunarak teşkilat mensupları ile sohbet etti. Ziyarette konuşan Yalçın, ?Cumhur İttifakı Cumhuriyet Tarihimizin en önemli olaylarından birisidir. Zira devletimizin bekası, vatanımızın selameti için bu çok gerekliydi? değerlendirmesinde bulundu.

Cumhur İttifakı Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın, AK Parti Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici ve Yönetim Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanlığına ziyarette bulundular. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, ?Başkanlarımızı teşkilatımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki seçim süreci boyunca Cumhur İttifakı´nın ruhuna aykırı bir davranışa fırsat vermeden canla başla uyum içerisinde çalışacağız? ifadesini kullandı.

AK Parti Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici de konuşmasında ?Cumhur İttifakımızın Talasımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Devletimizin bekası için 2 partide her zaman elini taşın altına koymaktan geri çekilmez. Bu seçimde de omuz omuza Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa YALÇIN´I başkan yapmak için canla başla çalışacağız. Allah birliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin? değerlendirmesinde bulundu.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın ise ?Öncelikle bizi bu şekilde güler yüz ve teveccühle karşıladığı için Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Cumhur İttifakı Cumhuriyet Tarihimizin en önemli olaylarından birisidir. Zira devletimizin bekası, vatanımızın selameti için bu çok gerekli idi. Ben 2 yıl boyunca Van´da görev yaptıktan sonra bunu daha iyi anladım. Diyebilirim ki ittifakımızın ülkemiz için katkılarına en çok sevinen benim. Milli ve Manevi değerlerimize bağlı hizmet için vatandaşların en yakınında birlikte olacağız? şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetimi Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın´a tespih hediye edip, birlikte resim çektirerek ziyarete nokta koydular.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı