TALAS BELEDİYESİ´NDE

TALAS BELEDİYESİ´NDE

?EN SEVGİLİ? ANILDI ...

Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin dünyayı şereflendirmesi vesilesiyle Talas Belediyesi ve Talas ilçe Müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum programında Efendimiz salavat-ı şerifeler şiirler, ilahiler, naatlar ve kasidelerle anıldı.
Radyo Programcısı Sadi Özmen´in sunumuyla Talas Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa, İstanbul Emekli Baş Vaizi Mustafa Akgül, İl Müftüsü Şahin Güven, İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost ve çok sayıda davetli katıldı.
Şiir tadında bir akşam yaşandığını ifade eden Talas Belediyesi Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ?Şiir gibi bir akşam yaşadık. Bu geceyi yaşamamıza vesile olan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Peygamber Efendimiz´in ruhunu şad etmiş oluruz inşallah. Rabbim şefaatine nail eylesin. İnşallah bu güzel birlikteliği ahirette de devam ettirsin. Belediye olarak rutin hizmetlerimiz sürüyor ancak insana yaptığımız yatırım en önemli yatırım diye düşünüyorum. Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz. Elhamdürillah güzel bir dinle müşerref olmuşuz. Rabbim Müslüman olarak doğmayı ve yaşamayı nasip etti. İnşallah bu şekilde son nefesimizi vermeyi nasip etsin.? dedi.
?Biz Talas Belediyesi olarak Müftülük, Milli Eğitim ve birçok kurumlarla güzel bir birliktelik içinde hizmet ediyoruz.? diyen Başkan Palancıoğlu, ?Camiler, kuran kursları, sağlık ocakları, okullar yaptırıyoruz. Ama önemli amacımız fitneye, fesada yer vermeden el ele birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi İslam ülkesinin lideri yapmak. Rabbim inşallah gençlerimize bizlerden daha güzel hizmet yapmayı nasip etsin.? şeklinde ifade etti.
Şiir dolu muhteşem bir geceyi yaşamalarına vesile oldukları için Başkan Mustafa Palancıoğlu´na ve İlçe Müftülüğüne teşekkür eden İl Müftüsü Şahin Güven, ?Kendilerinden Allah razı olsun. Aslında böyle programlara ihtiyaç var. Allah Rasulü, ?Söz sihirdir buyuruyor.´ Bizler Kuran´ın yolunda bir hayat süreceğiz. Efendimiz´e olan sevgimizi anlatmaya kelimelerin kifayet etmeyeceğini biliyoruz. Ne ki insanoğlu kendisini kelimelerle ifade ediyor. Yüce Mevla´m hepimizin yardımcısı olsun.? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü