TALAS BELEDİYESİ´NDEN

TALAS BELEDİYESİ´NDEN

DEMOKRASİ NÖBETÇİLERİ´NE TATLI İKRAM?

Talas Belediyesi 15 Temmuz FETÖ darbe girişimine tepki göstermek için Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hafta sonu su, çorba, kete, puaça, simit ve tatlı ikramında bulunuldu?
10 gündür vatana, millete, devlete ve milli iradeye sahip çıkmak için demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara belediyelerce çeşitli ikramlarda bulunuluyor. Talas Belediyesi de darbe girişiminden bu yana meydanı dolduran vatandaşlara Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu öncülüğünde sudan tatlıya, çorbadan tişört ve Türk bayrağına kadar çeşitli dağıtımlar yaptı. Zaman zaman AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost ve diğer partililerin de katıldığı dağıtıma vatandaşlar akın etti.
Uzun kuyrukların oluştuğu ikramların ardından değerlendirmede bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "15 Temmuz´da yapılan darbe girişimden bu yana meydanlardayız. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere bütün belediyeler ve sivil toplum kuruluşları çeşitli organizasyonlarda bulunuyor. Biz de belediye olarak o günden beri vatandaşlarımızın yiyecek ve içecek ihtiyacını karşılıyor, onlara Türk bayrağı ve ay yıldızlı tişörtler dağıtıyoruz. Bunları günde birkaç kez yapıyoruz. Tabi vatandaşlarımızın katılımı çok yüksek, her gün yüz binin üzerinde. Bu da vatandaşımızın vatanına, devletine sonuna kadar sahip çıktığını gösteriyor. Bu ilgiden dolayı aziz hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." Değerlendirmesinde bulundu?
Başkan Palancıoğlu, Talas Belediyesi olarak bütün imkanlarla demokrasi nöbetine destek olmaya çalıştıklarını belirtip, "Rabbim milletimize bir daha darbe yüzü göstermesin. İnşallah bu darbe girişimi son olur, ülkemiz de 2023 hedeflerine emin adımlarla devam eder. Darbeye siper olan başta aziz şehitlerimiz olmak üzere, gazilerimize, demokrasi nöbeti tutan milletimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti