TALAS BELEDİYESİ´NDEN

TALAS BELEDİYESİ´NDEN

?ŞİİRLİ MUHABBET GECESİ´

Talas Belediyesince  tertiplenen?Şiirli Muhabbet Gecesi´nin konuğu Serdar Tuncer oldu? Şair-yazar Serdar Tuncer´in hazırlayıp sunduğu gecede, salonu dolduranların gönülleri şiirlerle coştu, kıssadan hisselerle duygulandı?

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezindeki programa 7´den 70´e her kesimden gönül dostları katıldı. Salonda yer kalmayınca sahneye de çıkan vatandaşlar programın sonuna kadar yerlerinden kalkmadı.    Şair-yazar Serdar Tuncer´in hazırlayıp sunduğu gecede, salonu dolduranların gönülleri şiirlerle coştu, kıssadan hisselerle duygulandı. İzleyiciler zaman zaman da Tuncer´in kendine has üslubuyla kahkahaya boğuldu.                               

Yaklaşık üç saat süren programın sonunda açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Serdar Tuncer ile şimdiye kadar birçok program gerçekleştirdiklerini ancak bu formatı ilk kez düzenlediklerini  belirterek   ?Yaklaşık bir yıla yakın kendisiyle program yapmıyorduk. Bu kez farklı bir program olmasını istedik. Sadece şiir değil, aynı zamanda kıssadan hisseler, menkıbeler ve daha önce yaşınmış, hayatımıza örnek alabileceğimiz hikâyeler olsun istedik. Kendisinin de çok hoşuna gitti. Hakikaten çok güzel bir geceydi. Programı hemşehrilerimizin tekrar tekrar izlemelerini tavsiye ediyorum. Serdar Tuncer´e teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu tür güzel programlar düzenlemeye devam edeceğiz.? Değerlendirmesinde   bulundu?

Gelecek hafta Talas´la özdeşleşen Yaman Dede´nin ölüm yıldönümü olduğunu hatırlatan Başkan Palancıoğlu, ?Önümüzdeki hafta Talas ile ilgili bir programımız olacak. İlçemizin manevi isimlerinden Yaman Dede´yi ölüm yıldönümünde anacağız. Bu programda Yaman Dede kitabının yazarı Mustafa Özdamar ve tasavvuf müziği sanatçısı Mustafa Demirci ile sohbet ve ilahelerle dolu bir program olacak. 3 Mayıs Perşembe günü saat 19.30´da ERÜ 15 Temmuz Yerleşkesi Konferans Salonu´na bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü