Talasgücü’den dostluk buluşması

Talasgücü’den dostluk buluşması

Talasgücü Belediyespor ev sahipliğinde Bölgesel Amatör Lig’de mücadelen eden üç Kayseri takımı ile spor dünyasının temsilcileri birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

 

Pazar günü başlayacak Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele edecek üç takım Talasgücü Belediyespor, Develigücüspor ile Hacılar Erciyesspor kulüp başkanları, teknik patronları, yöneticileri ve Kayseri spor protokolü düzenlenen yemekte buluştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, TFF Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, TÜFAD Başkanı Osman Yozgat, ASKF Başkanı Mutlu Önal, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şinasi Acar, Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden Doç. Dr Serdar Sucan, Talasgücü Belediyespor Başkanı Yunus İloğlu ile antrenör Halil Aslan, Hacılar Erciyesspor Başkanı Halit Aysu ile antrenör Tanju Alan, Develigücü Başkanı İbrahim Şimşek ile antrenör Sebahattin Tekin’in katılımı ile gerçekleşen yemekte birlik beraberlik mesajları verildi.

Toplantının açılışında konuşan ev sahibi Talasgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Yunus İloğlu, “Bizleri bu akşam kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizler bu şehirde yaşayan, aynı suyu içen, aynı havayı soluyan hemşerileriz. Dolayısıyla hepimiz bu şehir ve bu şehrin başarısı için varız. Bu noktada umudumuz ve yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin sporun barış, dostluk ve kardeşlik ruhuna uygun olarak yetişmesi en büyük temennimizdir.” dedi.

Amaçlarının sporun birleştirici gücünden yararlanmak olduğunu belirten İloğlu, “Buradan hareketle Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele edecek olan Develisporumuz, Hacılar Erciyessporumuz ve Talasgücü Belediyespormuz ile siz değerli spor adamlarıyla yeni sezon öncesi bir araya gelerek dostluk ikliminin sürmesi için burada toplanmış bulunmaktayız. Yeni sezonun başta Kayseri takımları olmak üzere Türk futboluna, spor camiasına ve siz değerli spor adamlarına hayırlı olmasını diliyor, kazasız ve sakatlıksız bir sezon geçmesini Cenab-ı Allah niyaz ediyorum.” diye konuştu.

Toplantı yönetici ve teknik adamların hatıra fotoğrafı çekinmesinin ardından sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı