Talas’tan Deprem Bölgesine Gece Gündüz Yardım

Talas’tan Deprem Bölgesine Gece Gündüz Yardım

 

 

Talas Belediyesi, Ülkemizi Derinden Etkileyen Depremde Mağdur Olan Vatandaşlara Yardım Elini Uzatmaya Ara Vermeden Devam Ediyor. Bu Kapsamda Talas Kaymakamlığı Ve Türk Kızılay Talas Şubesi İşbirliğiyle Hazırlanan Kampanyadaki 6. Yardım Tır’ı Gece Saatlerinde Hatay’a Gönderildi.

 

 

Kahvaltılık Gibi Temel Gıda Maddeleri İle Su, Kadın Ve Çocuklar İçin Kışlık Kıyafet Başta Olmak Üzere, Su, Çeşitli Malzemeleri İçeren Yardım Tır’ı Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın İle Türk Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel Tarafından Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinden Gece Saatlerinde Uğurlandı.

 

 

Konuyla İlgili Açıklamalarda Bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Türkiye Genelinde Bir Seferberlik İlan Edilmiş Gibi Herkesin Yardıma Koştuğunu İfade Ederek, “Cenabı Allah En Kısa Zamanda Yaraları Sarmayı Nasip Etsin. Devlet Millet İşbirliğinde Dünyada Böyle Bir Millet Bulunamaz. Biz De Talas Ölçeğinde Deprem Olduğu İlk Andan İtibaren Çok Güzel İşler Yaptık. 3 Mobil Aş Evimizi Hemen Kahramanmaraş’a Gönderdik. Talas Ve Kayseri Olarak 420’NİN Üzerinde Tır Oldu. Şehrimiz Elhamdülillah Hayırseverlikte Zaten En Önde. Türkiye De Deprem Bölgesine Akıyor. Ben De Kahramanmaraş’ta Ve Osmaniye’deydim. Çok Şükür Yardım Konusunda Sıkıntı Yok. Herkes Elinden Geleni Yapıyor. Hayırseverlerimize, Tır Sahibine Teşekkür Ediyorum. Vatandaşlarımızın Yardımlarını Mevlana Mahallemizdeki Halef Hoca Caddesi Üzerinde Bulunan Türk Kızılay Talas Şubesinde Kabul Ediyoruz.” Diye Konuştu.

 

 

Türk Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel İse, Yaraların Sarılması Adına Şube Olarak Tır Yardımlarının Yoğun Bir Şekilde Devam Ettiğini Belirterek, “Talaslı Hemşehrilerimizin Şubemize Getirdikleri Yardım Malzemelerinin Yerine Ulaştırılmasında Büyük Bir Gayretin İçerisindeyiz. Ben Bu Yardımları Getiren Talaslı Vatandaşlarımıza, Nakliye Görevini Üstlenen Firmaya Teşekkür Ediyorum.” Dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı