TRAFİK KAZASINDA BİR KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN

TRAFİK KAZASINDA BİR KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN

ZANLIYA 18 BİN TL CEZA VERİLDİ

Kayseri´de motosiklet ile hafif ticari aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı kazada kusurlu bulunan ticari araç sürücüsü kadına 18 bin 600 TL adli para cezası verildi.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuksuz sanık S.G. ile şikayetçi Ü.Ç. ve tekerlekli sandalye ile katılan şikayetçi mağdur M.D. hazır bulundu.
Tutuksuz sanık kadın S.G. mahkemede sorgu ve savunmasında "Olaydan dolayı çok üzgünüm. Halen üzerimden atamadım. Öğretmenlik yapıyorum ve hamileyim. Takdir sizin" dedi.
Mağdurların halen sanıktan şikayetçi olduklarını belirtmesinin ardından mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu kazada asli kusurlu bulunan sanık S.G.´ye ´taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma´ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Hapis cezasını 18 bin 600 TL para cezasına çeviren mahkeme, sanığın ehliyetine 2 yıl süreyle el konulmasına karar verdi.
OLAY
25 Mayıs´ta saat 07.30 sıralarında Melikgazi İlçesi Anbar Mahallesi Şehit Mehmet Baydur Caddesi´nde meydana gelen kazada, 21 yaşındaki F. Ç. yönetimindeki 38 GA 132 plakalı motosiklet ve arkasında oturan 20 yaşındaki M. D., kavşakta S.G.´nin kullandığı hafif ticari araç ile çarpıştı. Motosiklet sürücüsü F.Ç. kaza yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı M.D. ise ağır yaralandı.


Haber Kaynak : İHA

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı