ÜNLÜ YAZARLAR KAYSERİ KİTAP FUARI´NDA

ÜNLÜ YAZARLAR KAYSERİ KİTAP FUARI´NDA

OKUYUCULARIYLA BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin denetiminde Sun Fuarcılık tarafından düzenlenen 3. Kayseri Kitap Fuarı daha ilk gününde büyük bir ilgiyle karşılaştı. Kayseri Kitap Fuarı´nda okuyucularıyla buluşan ünlü yazarlar, fuardan övgüyle bahsettiler.

20 Ekim tarihine kadar Kayseri Dünya Ticaret Merkezi´nde ünlü yazarlarla okuyucularını buluşturacak olan Kayseri Kitap Fuarı´na, beklendiği gibi yine büyük bir ilgi gösterildi. Kayseri Kitap Fuarı daha ilk gününde on binleri ağırladı. Kitap Fuarı´na ilk gün katılan yazarlar arasında Beşir Ayvazoğlu, Mete Yarar, Fuat Kozluklu, Tuğrul İnançer, Nilgün Bodur, Saniye Bencik Kangal gibi isimler de vardı. Kitap Fuarı´nın onur konuğu olan Beşir Ayvazoğlu, ?İnsanı Anlatmak? adlı söyleşisinin ardından Kayseri ve Kitap Fuarı´nı değerlendirdi. Kayseri´nin kültür şehri olduğunu ifade eden Beşir Ayvazoğlu, ?Kayseri´nin çıkardığı kültür ve edebiyat insanları bir hayli fazladır. Kitap Fuarı´na daha açılış gününde gösterilen ilgi Kayseri´nin bu konuda daha ileriye gideceğini gösteriyor? dedi.

Kitap Fuarı´na ilk kez katılan Fuat Kozluklu da Adnan Oktar´ı anlattığı ?Din Sömürüsü ve Sapkınlık? konulu söyleşinin ardından yaptığı açıklamada Kayseri´nin Anadolu´nun güzide şehirlerinden birisi olduğunu dile getirerek, ?Lezzetleri nedeniyle Kayseri´yi ayrıca seviyorum. Cuma günü olmasına rağmen Kitap Fuarı´na yoğun bir ilgi var? diye konuştu.

Güvenlik Danışmanı ve Yazar Mete Yarar da önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kitap Fuarı´nın ilk günkü konukları arasındaydı. ?Güvenli Bölge? konulu konferansın ardından Kitap Fuarı´nı değerlendiren Mete Yarar, ?Her yıl üstüne koyarak gidiyorsunuz. Ne zaman gelsem kurdelesini kesmek de bana nasip oluyor. Yoğun programa rağmen Kayseri Kitap Fuarı´ndan vazgeçemiyorum. Çok başarılı bulduğum birkaç fuardan bir tanesi. Bu yüzden sizleri tebrik ediyorum? dedi.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi