UYUŞTURUCU SATICILARINA

UYUŞTURUCU SATICILARINA

27 YIL 6 AY HAPİS CEZASI

Kayseri´de ?Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama´ suçundan yargılanan üç kişiden bir sanığa beraat diğer iki sanığa da toplamda 27 yıl 6 ay ve 33 bin TL adli para cezası verildi. Kararın açıklanmasının ardından tutuklu sanık M.A.(24) ?topluma kazandıracağınıza topluma düşman edin´ diyerek karara tepki gösterdi.
2.Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen karar duruşmasında tutuklu sanıklar M.G.(32), M.K.(26) ve M.A.(24) mahkeme salonunda hazır bulundu.
Tutuklu sanık M.K.(26) mahkemedeki savunmasında ?Olay yaşanmadan 10 gün önce benim ailevi sıkıntılarım vardı. 5-6 gün sokakta kaldım. Annemin mezarında yattım. Kalacak yerim olmadığı için evine gelebilir miyim diye M.A.´ı aradım. O da kabul etti. İstanbul´dan Kayseri´ye geldim. Kayseri´de M.G.´nin evine gittik. M.A.´dan uyuşturucu istedim içtik. Sabah eve polisler geldi. Polisler beni ve M.A.´ı aldı. Uyuşturucuyu kimin sattığını bilmiyorum? dedi.
Tutuklu sanık M.K.(24) ayrıca ?Ben bu yaşıma kadar bir insanın parasına el uzatmadım. Uyuşturucu içtim ama satmadım. Allah buna şahittir. Buna sizi nasıl inandıracağımı bilmiyorum. Benim 14 Şubat´ta düğünüm var. Bana komplo kurdular? diyerek beraatını talep etti.
Tutuklu sanıklar M.A (24)ve M.G.(32) ise uyuşturucu ticareti yapmadıklarını beyan ettiler.
Mahkeme heyeti yaptığı yargılama sonucunda M.G. ?ye 15 yıl 18 bin TL adli para cezası, M.A. ?ya 12 yıl 6 ay 15 bin TL adli para cezası olmak üzere iki sanığa toplamda 27 yıl 6 ay ve 33 bin TL de adli para cezası verdi. Diğer sanık M.K.´nin ise delil yetersizliğinden beraatına karar verildi.
Tutuklu sanık M.A. kararın açıklanmasının ardından ?topluma kazandıracağınıza topluma düşman edin? dedi.


Haber Kaynak : İHA

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı