UYUŞTURUCU SATICISINA

UYUŞTURUCU SATICISINA

8 YIL HAPİS CEZASI

 Kayseri´de ?uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama´ suçundan yargılanan bir kişi 8 yıl 4 ay hapis ve 500 TL´de adli para cezasına çarptırıldı.
3.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında tutuklu sanık A.K. (35) mahkeme salonunda hazır bulundu. Tutuklu sanık mahkemedeki savunmasında ?Sigara tabakası olan metal kutu içerisinde 7 tane metamfetaminin vardı. Bunların bir tanesini içtim. Hatta onu da içemeyip yarım bıraktım. Ben sadece 7 tane metamfetamin almıştım. Kutunun içinde olan esrardan haberim yoktu. Yaklaşık 7 ay boyunca uyuşturucu kullandım, ama asla satmadım. Zaten kullandığım için çok pişmanım. Yuvam yıkıldı. Boşanmak zorunda kaldım. Ben zaten uyuşturucuyu O.B. adlı bir şahıstan aldım? dedi.
Davaya ilişkin dinlenen tanık M.K. ise ?Ben sanık A.K.´den uyuşturucu almadım. A.K.´nin uyuşturucu sattığına şahit olmadım. Birlikte uyuşturucu kullandığımız zamanlar oldu fakat A.K. bana hiçbir zaman uyuşturucu satmadı. Zaten A.K. biz uyuşturucu kullanırken de sürekli pişman olduğunu, hata ettiğini ve bu yüzden ailesini kaybettiğini söylüyordu? şeklinde konuştu.
Son sözü sorulan tutuklu sanık A.K.(35) ?Beraatımı talep ediyorum. Uyuşturucu kullandığım için çok pişmanım. Hapishanede olduğum için çocuklarıma bakamaz hale geldim? diyerek tahliyesini talep etti.
İddianamenin okunmasından sonra mahkeme heyeti tarafından suçu sabit görülen tutuklu sanık A.K.´ye 10 yıl hapis cezası verildi fakat ele geçirilen uyuşturucu maddenin az olmasından dolayı indirime gidilerek 8 yıl 4 ay ve 500 TL´de adli para cezası verildi.


Haber Kaynak : İHA

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu