Vali Çiçek Kapuzbaşı Şelalesi'ni inceledi

Vali Çiçek Kapuzbaşı Şelalesi

Vali Gökmen Çiçek, Yahyalı İlçesi Derebağ Mahallesinde yaşanan selin ardından bölgede incelemelerde bulunup, Kapuzbaşı turizm bölgesini gezdi.

Vali Gökmen Çiçek’in ziyaretine, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Buyükkılıç, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Yahyalı İlçe Kaymakamı Metin Eyyüpkoca, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.                  

Derebağ mahallesinde yaşanan sel ile ilgili Kaymakam Vekili Metin Eyyüpkoca ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ten bilgiler alan Vali Çiçek, incelemelerinin ardından Derebağ mahallesinde bulunan şelaleye geçerek incelemelerini sürdürdü. Büyükşehir Belediyesiyle her konuda istişare halinde olduğunu belirten Vali Çiçek” İlk geldiğimde başkanımla şöyle konuştuk; dedi ki bana, Belediye Valilik ayrımı söz konusu olmasın. Her şey beraber olsun. Ben de ona diyorum ki; her konuda olduğu gibi, Valilikle ilgili birçok konuda da ilimizin diğer konularında da istişare halindeyiz. Adeta ayrımız gayrımız yok. Neredeyse kesemiz de ortak. Dolayısıyla bize böyle kolaylık sağlayan Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.                      

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta yapmış olduğu konuşmadı, “ Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile birlikte su taşkını yaşanan Derebağ Mahallemizi ziyaret ettik. Son günlerde şehrimize metrekareye düşen yağış oranında ciddi artışlar var. Bundan dolayı da yer yer su taşkınları yaşanmakta. Burada muhtarımıza ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Şükürler olsun ki herhangi bir can kaybı yok. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamalarına izin vermeyeceğiz"  değerlendirmesinde bulundu.                               

Vali Gökmen Çiçek, Derebağ Mahallesindeki İncelemelerinin ardından, Kapuzbaşı Mahallesini ve dünyanın en yüksekten dökülen ikinci şelalesi olan Kapuzbaşı takım şelalelerini ziyaret edip  “Gerçekten muhteşem bir şeyle karşılaştım. Belediye başkanımızla beraber inşallah buraya cam teras yaptırırsak, insanlar, hem bu adrenalini hem bu güzel manzaranın seyrini tadacaklar. Belediye Başkanımız talimatı verdi. İnşallah sonraki gelişimizde cam terasta gezeriz” diye konuştu .

Vali Çiçek programının son durağında, Ulupınar ve Balcıçakırı mahallelerini ziyaret ederek, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi ve sohbet etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı