VEKİL TAMER´DEN VEKALET YOLUYLA KURBAN BAĞIŞI

VEKİL TAMER´DEN VEKALET YOLUYLA KURBAN BAĞIŞI

Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İl Müftülüğü önünde yer alan Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi tarafından kurulan kurban bağışı standına gelerek 5 adet Türkiye Diyanet Vakfı´na vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı´nın kurban bağışı faaliyetinin çok önemli olduğunu belirten İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, ?Sayın Vekilim, öncelikle Türkiye Diyanet Vakfımızın, Diyanet İşleri Başkanlığımızın vekâlet yoluyla kurban bağışına yapmış olduğunuz kurban bağışı nedeniyle sizlerin ilgi ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.  Türkiye Diyanet Vakfı olarak Dünya´nın 142 ülkesinde kurban kesim işini yapıyoruz. Ve Dünya mazlum, mağdur ve muhtaçlarına ulaştırıyoruz. Sizlerinde yardımını ulaştıracağız inşallah. Yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.? diyerek sözlerini tamamladı.

Kayseri Milletvekili Tamer, ?Bu tür durumların burada gösteriş şeklinde olmasına biz tamamen karşıyız. Onu ifade etmek isterim. Dünyanın pek çok ülkesindeki mazlumların sadece Kurban Bayramı´nda et yediklerini düşünürsek, o insanlara yardım etmenin büyük bir mutluluğu içerisinde böyle bir şeyi kabul etmiş olduk. Bu aynı zamanda yardım edecek olan diğer arkadaşlarımıza da örnek olması açısından, teşvik etme açısından böyle bir şeye giriyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah kabul etsin.? diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye Diyanet Vakfı´na vekâlet yolu ile yurt içi ve yurt dışına kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız için kurulan standlarımız Cumhuriyet Meydanı Bürüngüz Camii, Hunat Camii, Camii Kebir ve Sivas Caddesi üzerinde İl Müftülüğü önünde bulunmaktadır.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”