WEFA ULUSLARARASI İNSANİ YARDIM ORGANİZASYONUNDAN

WEFA ULUSLARARASI İNSANİ YARDIM ORGANİZASYONUNDAN

500 ÇOCUĞA KIŞLIK KIYAFET YARDIMI

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi ile WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu iş birliğiyle Kayseri’deki 500 ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık kıyafet yardımı ulaştırıldı.

Kayseri’deki ihtiyaç sahibi çocuklara İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi ve WEFA Derneği işbirliğiyle mont, bot, çorap, bere ile okul çantası ve maskenin de içerisinde bulunduğu yardım paketleri dağıtıldı.
Yardım çalışmalarından 500 öğrenci yararlanırken, maddi imkânsızlıklar içinde bulunan ailelere de ayni ve nakdi destekte bulunuldu.
Yardım paketleri dağıtımı öncesi  WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu üyeleri İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi Başkanı Prof. Dr. Şahin Güven’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan WEFA Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Maden, “
Aileleri ziyaret edeceğiz, onlara zekat yardımında bulunacağız. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarıyla bir araya gelip çocuklara kışlık kıyafet yardımı yapacağız. Dağıtımlarımıza çarşamba ve perşembe devam ediyoruz Bizlere sizlerin göndermiş olduğu bu emanetleri Kayseri'deki  ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken bizlere destek veren İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven'e bu güzel ev sahipliğinden, desteklerinden ve yardımlarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şube Başkanı Sayın Güven, “TDV ve WEFA’nın ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarını büyük bir takdirle karşılıyor Öncelikle Kayserimize hoşgeldiniz. Orta Anadolumuzun en güzide şehirlerinden birisinde hem İl Müftülüğü çalışmaları hem de Türkiye Diyanet Vakfı’nın Kayseri Şubesi olarak hizmetler veriyoruz. Ben öncelikli olarak WEFA grubunu temsilen gelenlerin şahsında Avrupa’da bir vefa gereği olarak Avrupa’daki dostlarımız, kardeşlerimiz, Anadolu topraklarına ve Anadolu topraklarındaki ihtiyaç sahiplerine göndermiş olduğunuz bu yardımları inşallah ihtiyaç sahiplerine tek tek teslim edeceğiz. Bundan dolayı bu yardımlara katkı sağlayan Avrupa’daki bütün kardeşlerimize, bütün Mümin kardeşlerimize, Anadolu’dan Avrupa’ya giden dostlarımıza ve aynı zamanda olabilir ki orada belki farklı milletlerden olupta Mümin olarak Anadolu’daki insanlara hizmet vermek için, yardım etmek için WEFA grubumuza yardım yapan kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”