YAHYALI´DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

YAHYALI´DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

ÖZTÜRK: BİRLİK VE BERABERLİĞE VURGU YAPTI ...

Yahyalı İlçesinde Kurban Bayramı Bayramlaşma töreni Gözbaşı Restoran´da gerçekleştirildi.törende konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk birlik beraberlik vurgusu yaptı

İlçe protokolü ile vatandaşlar düzenlenen tören ile bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan Yahyalı Belediye Esat Öztürk, herkesin bayramını kutlayarak ilçedeki birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Güzel bir ilçede hizmet ettiği için mutlu olduğunu belirten Başkan Öztürk ? Bu güzel ilçeye hep birlikte hizmet etmenin, emek vermenin gururunu yaşıyoruz. Bu ilçe hizmet etmeye değer, birçok güzelliği bağrında barındıran bir ilçe. Tabi güzellikleri de var, insanlarının güzelliği de var. Bu ilçede biz, bayrak, vatan, millet dendiği zaman her şeyi kenara iter, kardeş oluruz.? dedi. Bayramların Cenab-ı Allah tarafından insanlara iyiki vacip kılındığı söyleyen Başkan Öztürk, insanların gönüllerinde ufak bir kırgınlık varsa, bunu telafi etmek için en iyi zamanın bayramlar olduğunu ifade etti. Konuşmasında kardeşliğe de değinen Öztürk ? Gerek STK´ları, gerek siyasi partileri, gerekse bir Müslüman olarak bizleri Rabbimiz kardeş olarak yaratmış. Bunun bilinci ve şuuru içerisindeyiz.? diye konuştu. Başkan Öztürk konuşmasında ayrıca ilçede devam eden doğalgaz, meydan projesi, yeni hastane ve TOKİ projeleri hakkında da bilgilerde verdi.

  Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ ise konuşmasında ? Çok şükür ki Ay Yıldızlı Bayrağımız altında, hür ve bağımsız olarak, gerek milli gerekse dini bayramlarımızı mutlu bir şekilde, eşimizle, dostumuzla kutlaya biliyoruz. Bu vesile ile bayramınız canı gönülden kutluyorum. İnşaallah mutlu bir şekilde diğer bayramlara kavuşmayı Cenab-ı Allah nasip eder.? dedi. Kurban Bayramı´nın Allah´a bir yakınlaşma vesilesi olduğunu ifade eden Kaymakam Alper Çığ ? Kurban keserek Allah´a yakınlaşmamızın yanı sıra kul olarakta bizler birbirimize yakınlaşıyoruz. Komşu komşunu, akraba akrabasını daha fazla ziyaret ediyor. Muhtaç olanları daha fazla gözetiyoruz. Allah bu birlikteliğimiz daim ettirsin. Türk ? İslam coğrafyası zor zamanlardan geçiyor. Müslümanların eziyet çektiği coğrafyalar var. Dualarımızda onlarla inşaallah.? şeklinde konuştu.

Bayramlaşma törenine Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçe protokolü, bürokratlar, meclis üyeleri, iş adamları, sivil toplum kuruşları, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar halkı katıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor