YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRENLERE MORAL ZİYARETİ

YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRENLERE MORAL ZİYARETİ

Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile birlikte yılbaşı gecesi  kamu kurum, kuruluşlarını ve polis kontrol noktalarını ziyaret edip  denetimleri ve çalışmaları yerinde inceledi, hem de görevlilerin 2022 yılını tebrik ettier.

Vali  Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, görevli personellerin hem moral hem de yeni yıllarını kutlamak amacıyla, yol kontrol noktalarını, Erkilet Şehit İlhan Odabaşı Polis Merkezi’ni, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni, Erkilet Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret ettiiler.

                                                                                                   Vali Şehmus Günaydın öncülündeki heyet İlk olarak heyet Kayseri-Sivas Yolu Kontrol Noktası ve Kayseri-Malatya Yolu Kontrol Noktası’nı ziyaret edip çalışmalara eşlik edip güvenlik görevlilerine kolaylıklar dileyip, yeni yıllarını tebrik ettiler.                       

Kontrol noktalarının ardından protokol, Erkilet Şehit İlhan Odabaşı Polis Merkezi’ne geçti. Polis ekiplerine yeni yıl dileklerini ileten ilimiz protokolü daha huzurlu bir Kayseri için çaba gösterdiklerini vurguladılar.                                                                                

Heyet, polis ekiplerinin yeni yılını kutladıktan sonra, pandemi sürecinde en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarını ziyaret etti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, yeni yıla çalışarak giren sağlık personeline kolaylıklar dileyip, yapılan çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldılar.

Erkilet Jandarma Karakol Komutanlığı’nı da ziyaret ederek görevi başındaki kahraman askerlerin yeni yılını tebrik eden protokol mensupları, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na geçip  çalışmalar hakkında itfaiye yetkililerinden bilgi aldılar.                    

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Antalya Gündoğmuş Kaymakamlığınca gönderilen Teşekkür Belgelerini de  itfaiye ekiplerine takdim eden heyet basın mensupları ve zabıta ekiplerine de şükranlarını sunup yeni yılarını tebrik ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”