YEŞİLHİSAR BELEDİYESİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYESİ

16 ADET ŞÜKÜR KURBANI KESTİ?

Yeşilhisar´da demokrasi nöbeti aralıksız olarak devam ediyor. Fethullahçı Terör Örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz Darbe Girişiminin def edilmesinin ardından Yeşilhisar Belediyesi öncülüğünde şükür kurban kesimi gerçekleştirildi.
Yeşilhisar Belediyesi´nce 15 Temmuz darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanması ve hainlerin adalet önünde hesap veriyor olmasını kutlamak ve Allah´a şükretmek üzere 16 adet şükür kurbanı kesen Yeşilhisar Belediyesi kurban etlerini yoksul ilçe sakinlerine dağıttılar?
Kurban Kesimi merasiminde konuşma yapan Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir AKDENİZ Ülkenin bu konuda büyük bir refleks gösterdiğine işaret ederek şunları kaydetti; ?Kıymetli Hemşehrilerim, 15 Temmuzu 16 Temmuza bağlayan gece ülkemizin büyük bir felaketi atlatması adına inşallah bugün sizlerin huzurunda Belediyemiz, Verenel Derneği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla 16 adet Kurban kesiyoruz. Bu on altı kurbanın anlamı ise şudur; 16 Temmuzda çok şükür bu millet selamete kavuşmuştur. Bizde 16 Temmuzu hatırlatma adına 16 adet kurban kesiyoruz. Kıymetli Hemşehrilerim bu bir şükür, ülkemiz devletimiz ve milletimiz adına şükrediyoruz. Hainlerden inşallah ebediyen kurtulduk. Allah kurbanlarımızı ve şükürlerimizi kabul etsin. Bir daha inşallah böyle günler yaşatmasın, böyle acılı, ızdıraplı, hainlerle ve hainlikle dolu günleri bir daha bize göstermesin. Bu alçak cunta girişiminden sonra Türkiye´de artık darbelerin bir kez daha yaşanmamak üzere tarihe gömüldüğüne inşallah hep birlikte şahit olacağız. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor