Muay Thai Milli Takımlar Baş Antrenörü 41 yaşındaki Göksel Cingöz, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu´nda okuyan ve derslerini bahane ederek antrenmanlara gelmeyen öğrencilere inat, 37 yaşında başladığı fakülteden mezun olarak gençlere örnek oldu.
15 yıldır antrenörlük yapan, iki çocuk babası 41 yaşındaki Göksel Cingöz, 2011 yılından beri Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nde Muay Thai Antrenörü olarak görev yapıyor. Kayseri´de Muay Thai, Kickboks ve boks gibi branşlarda 40´tan fazla milli sporcu, Avrupa ve Dünya Şampiyonu dereceleri elde eden sporcular yetiştiren Göksel Cingöz, "Yetiştirdiğim sporcular arasında beden eğitimi öğretmeni, akademisyen, polis özel harekatçı, astsubay ve teğmenler de bulunuyor. Türkiye´nin çeşitli üniversitelerinde Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yükse Okulu´nda burslu okuyan bir çok öğrencim bulunuyor. Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu´nda okuyan bazı öğrencilerim derslerini bahane ederek antrenmanlara gelmedi. Bende bu öğrencilerime örnek olabilmek için 2014 yılında Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu yetenek sınavına girdim ve 37 yaşında üniversite hayatım başladı" dedi.
Derslerin spor yapmaya ve başarı elde etmeye engel olmadığının altını çizen Göksel Cingöz, "Üniversitede sporcularım ile sayısız Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları, üst üste 4 sene Muay Thai ve Kickboks´ta üniversiteler arası takım şampiyonlukları elde ettik. Yetiştirdiğim bir çok sporcu, lise eğitimini yarım bırakmış ve dışarıdan liseyi bitiren öğrencilerdi. Bu öğrencilere örnek olmak için Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu Rekreasyon bölümünü bitirerek 41 yaşında mezun oldum. Halen aktif olarak Muay Thai Milli takımlar Baş Antrenörü olarak görev yapıyorum. Muay Thai Federasyonunda 2008 yılında minikler teknik kurul, 2010 yılında gençler teknik kurul, 2012 yılında büyükler teknik kurulunda görev yaptıktan sonra 2013 yılında büyükler teknik kurul başkanı olarak görevlendirildim. Halen büyükler teknik kurul başkanlığı görevini yürütmekteyim" diye konuştu.
Kayseri’de Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, YouTube üzerinden yatırım vaadiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 28 şüpheliyi yakaladı. Elde edilen haksız kazanç 14 milyon TL’yi aşıyor, operasyonlar kararlılıkla sürüyor.
Kayseri Sanayi Odası’nda 23 Ocak’ta düzenlenecek panelde, MASAK sorguları, denetim süreçleri ve uygulamadaki sorunlara çözüm önerileri ele alınacak. İş dünyası ve mali müşavirler için rehber niteliğinde olacak.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM’de yaptığı konuşmada yerel basının önemine dikkat çekti. Basın İlan Kurumu’nun oranlarının makul seviyelere çekilmesinin yerel basın için hayati olduğunu vurguladı. Detaylar haberimizde...
Kayseri Şehir Hastanesi’nde ISS firmaları için yapılacak toplu iş görüşmesinde temizlik, taşıma ve garson kadroları için 50 kişilik alım yapılacak. Görüşmenin detayları ve başvuru koşulları merak konusu oldu. Detaylar Haberimizde
Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde İlçe Müftüsü Mustafa Nafi Çiftçi, resmi görevine başladı. İlçe Müftülüğü, Çiftçi’nin ilçeye gelişini memnuniyetle karşıladı ve yeni görevinde başarılar diledi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan A.U.’ya daha önce de aynı suçu işlemesi nedeniyle cezasını artırarak 22 yıl 15 ay hapis ve 192 bin 500 lira adli para cezası verdi.
Kayseri Devlet Hastanesi’nde acil serviste görev yapan sağlık personeline yönelik oryantasyon ve motivasyon eğitimi düzenlendi. Eğitimde hizmet kalitesinin artırılması ve personel uyumu ele alındı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada emeklilerin yaşam koşullarına dikkat çekti. En düşük emekli maaşıyla geçinen vatandaşların sosyal adalet çerçevesinde korunması gerektiğini vurguladı.
Kayseri İyilik Abisi Derneği, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla Kayseri kent meydanında bin adet Türk bayrağı dağıtarak toplumsal farkındalık oluşturdu.
Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 61 yol ulaşıma kapandı. Kayseri-Kahramanmaraş karayolu ise büyük araçlar ve kış lastiği olmayan araçlara geçici olarak kapatıldı. Detaylar Haberimizde...
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sarız’ın tarımsal kalkınması, istihdamın artırılması ve iletişim altyapısının güçlendirilmesine yönelik projelerin tamamlandığını açıkladı. Detaylar Haberimizde..
U16 Milli Takımın, 26-30 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Dostluk Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Kayserispor'dan 2 futbolcu davet edildi.
Aşkın Genç, TBMM Genel Kurulu’nda İncesu’da meraların ve tarım arazilerinin imara açılmasına tepki göstererek, tarım alanlarının korunması çağrısında bulundu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Erciyes Kayak Merkezi’nde bu sezon yerli ve yabancı turist yoğunluğunun sürdüğünü belirterek, misafir sayısında geçen yılın rekorunun aşılmasının beklendiğini söyledi.