Başkan Büyükkılıç’a Çanakkale gezisi teşekkürü

 Başkan Büyükkılıç’a Çanakkale gezisi teşekkürü

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. Gençlik Merkezleri’nde yapmış oldukları sınavlarda başarı gösteren ve başarılarını taçlandırmak adına Çanakkale gezisi ile ödüllendirilen öğrenciler dönüşte   Başkan Memduh Büyükkılıç’a şükranlarını sundular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla “Kayseri’nin Evlatları, Ecdadının Huzurunda Projesi” kapsamında KAYMEK öğrencilerine yönelik düzenlediği şehitlerin kanlarıyla destan yazdığı Çanakkale gezileri hız kesmeden devam ediyor.

KAYMEK’in yapmış olduğu sınavlarda başarı gösteren KAYMEK Gençlik Merkezleri öğrencileri, Çanakkale’de destan yazan ecdadının kahramanlık hikâyelerini yerinde dinlemeleri ve bu vatanın var oluş hikâyesini derinden hissetmeleri için Çanakkale’ye yolcu edildi.

Çanakkale gezisine katılan öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi önünden, öğrencilerin ailelerinin yanı sıra İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayayadın da uğurladı. Ayaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın, gençlere verdiği özel önem kapsamında düzenlediği Çanakkale gezisi turları düzenlediklerini belirterek, “Kalpleri vatan sevgisiyle dolu gençlerimizin yolları açık olsun” değerlendirmesinde  bulundu.                      

Milli ve manevi değerlere bağlılıklarını güçlendirmek için ve daha farkında, daha bilinçli bir nesil olmaları için Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Çanakkale’ye giden gençlerin bu anlamlı yolculuk için duydukları heyecan görülmeye değerdi. Öğrenciler, Çanakkale’de destan yazan ecdadının kahramanlık hikâyelerini yerinde dinleyeler, bu vatanın var oluş hikâyesini derinden hissettiler. 

Yaklaşık 5 gün süren Çanakkale gezisinden dönen öğrenciler Başkan Büyükkılıç ve ekibine şükranlarını sunup memnuniyetlerini dile getirdiler. 

KAYMEK öğrencilerinden Hayrunnisa Tamer, “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Çanakkale’ye gittik. Milli mücadele ruhunu hissettiğim günlerden birisi oldu. Şehitlerimizi ziyaret etmiş bulunduk, ruhlarına Fatiha okuduk. Güzel zaman geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Mervenur Öztürk isimli öğrenci ise, “Çanakkale gezimizden geldik. Çok anlamlı tarihi bir yerdi, gezip görmek de nasip oldu. Bizim için çok duygusaldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımıza, KAYMEK’te görevli olan hocalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Antika Pazarı

Mondi Home satışa çıktı

Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile

TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet

"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"

AB hibesiyle güneş enerji santrali

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe